2777
2789
عنوان

ارایشگر گند زده تو ابروم توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 22 پست
به خدا حالم دیگه از هرچی آرایشگر بهم میخوره

تو محل ما آرایشگر منشی داره

دکتر منشی نداره

آرایشگرها کارها را تقسیم کردن

ناخن کار  ابروکار   مژه کار   رنگ کار   شینیون کار    میکاپ کار   همه هم داغون ها

بعد دکتر محل بی منشی خودش یک تنه تمام کارها را انجام میده

تا تزریق آمپول و سرم و ...

و جالبه دکتر پول را آخر می گیره خودش هم حرفی نمی زنه

آرایشگر میگه اول قبض بگیر

من که دیگه نمیرم آرایشگاه شون داغون های عقده ای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان چند ساله میرم پیش ی ارایش گر فامیل هم هس ایندفعه دوماه بود نرفته بودم ابرو هام کاملا پر شده ...

منم میرم ارایشگاە همسایە قبلی،دوستمە

انقد هیچ ایرادی ازش نگرفتم اگە ببینە ابروم زیاد درنیومدە اصلا دست نمیزنە،یا خودم زود ب زود پشت لبمو برمیدارم دیگە دونخ نمیزنە کە تمیزشە،زیر لبمو اصلا دست نمیزنە

منم دیگە‌نمیرم

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
2805
چقدر مردم پررو شدن

خیلی

والا ناراحت شدم،چون دوس داشتم برم پیش خودش،ولی یە بار دوبار نیس،هردفعە همینقدر بی توجهە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
تو هم دوسه باری نری پیشش خودش پی ب همه چیز میبره

من دیر ب دیر میرم،مثلا دوماە یەبار،یا یە ماە یە بار

پیش اومدە چندماه هم نرفتم

ولی تغییری نمیکنە