2777
2789
عنوان

فکر خودکشی بعد سقط عمدی توروخدا بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 82 پست

درقبال بچه ای که به دنیا نیاوردی مسئول نیستی

ولی اون بچه ای که هست و بقول خودت زار میزنه

اگر نباشی چه بلایی سرش میاد؟ 

اگر مادری نباشه که دردشو درمون کنه، گریه شو تموم کنه، وجدانت اروم میشه؟ 

یکیو از دست دادی خدا بهت صبر بده ارامش بده

ولی این درست نیست که اونیکیو نابود کنی 

در قبالش مسئولی

اون داره نفس میکشه جلو چشات درد میکشه

برای اونم شده نباید فکر خودکشی باشی

.

عزیزم من اصلا قضاوتی راجع به کارشما حتی باوجود آیه هایی که دراین مورد تو قرآن هست نمیکنم چون تو جایگاه شما نیستم درضمن کاریه که شده.شاید اگه قبلش عنوان میکردین یسری حرفا یه تصمیم دیگه ای براتون رقم میزد عزیزم اینجا شنیدن حرفایی که دلت میخواد بشنوی آرومت نمیکنه .قربونت برم فقط ازخودش کمک بخواه هروقت ناآرامی باخودش صحبت کن اگه اهل نماز و قرانی خودتو بانمازوخوندن قرآن آروم کن اگه به ذکر اعتقاد داری همونجور اگه نه باهاش حرف بزن دردودل کن هرچی تو دلته احساست به خودش بگو بعد ازخودش کمک بخواه آرومت کنه مطمئنم به آرامش میرسی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نفهمیدی چطوری مگه سقط شد

اینم بگم الان ب خواسته خودم باردار شدم 1 روز قبل عید من سقطش کردم الان دوماهه باردارم فکرشو بکن 

تو از فردات خبرنداری ک یهو خدا زندگیتو از این رو ب اون رو میکنه،بخدا حرص الکی میخوری بچسب ب زندگیت 

نگو خودمو میکشم و فلان جرعت داشته باش کاری ک کردی پاش وایسا خودت خواستی پس سرپا شو زندگیتو بکن دلم برا شوهرت و بچت میسوزه بخدا دارن دیوونه بازیاتو تحمل میکنن، ب خودت بیا دختر 😒

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧

مطمئن باش خودکشی دردی ازتو دوا نمیکنه به فکر بچت وهمسرش باش.با انجام این گناه کبیره به آرامش نمیرسی عزیزم

ازخدا میخوام بهت آرامش بده که سریعتر بتونی به روال عادی زندگیت برگردی 

اسی عزیز من باور کن یه تصمیم شخصیهبرو با خدای خودت خرف بزن نه با بنده های بیخودش

با خدا اونقدر حرف زدم که هم من خسته شدم هم اون😮‍💨میدونم تصمیم شخصیه و با اشتباه من ب وجود اومده این بارداری

پشیمونی از سقطی ک کردی؟؟پس خدا می‌بخشه اگه پشیمون نبودی و هنوز فکر می‌کنی اگه برگردی عقب همین کار و ...

اگه میشد به عقب برگردم که کلا یه قرصی میخوردم خبر مرگم  باردار نمیشدم که بخوام همچین غلطی بکنم

اینم بگم الان ب خواسته خودم باردار شدم 1 روز قبل عید من سقطش کردم الان دوماهه باردارم فکرشو بکن تو ا ...

چند وقت بودی سقط کردی؟

میدونی من چهار هفته رفتم سونو فقط ساک بارداری تشکیل شده بود اینقدر دست دست کردم و شوکه بودم تا هفت هفته که هم جنین بود هم ضربان . اگه همون چهار هفته که هیچی نبود سقط میکردم عین خیالمم نبود

اگه میشد به عقب برگردم که کلا یه قرصی میخوردم خبر مرگم باردار نمیشدم که بخوام همچین غلطی بکنم

نه عزیزم اون لحظه رو نمیگم این یه چیزیه ک باید خودتون رعایت می‌گردید

اون لحظه که فهمیدی بارداری و این تصمیم گرفتی 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
سومی هم ترکید دیگه نمیزنم تایپک

همین که پشیمون هستی خودش کلیه؛ بله کارت اشتباه بوده ولی متاسفانه دیگه کار از کتر گدشته استغفار کن نمازت بخون بعد نماز برو سحده از خدا کمک بخواه به خودکشی هم فکر نکن خودکشی یعنی جاودان در عذاب اخرت باشی به فکر اون بچت هم باش با این گریه ها ازارش میدی و اثر منفیش بعدا میبینی 

چند وقت بودی سقط کردی؟میدونی من چهار هفته رفتم سونو فقط ساک بارداری تشکیل شده بود اینقدر دست دست کرد ...

خب اره تو دیر رفتی من قبل 5 هفته نابودش کردم ن خودش بود ن زرده فقط کیسه بود 

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
زن داداش من ک برا جنسیت بچش پسر بشه، 4،5بار سقط کرد تورو باید بفرستم پیش اون تا بفهمی چ خبره بنده ی ...

حالا کار درستی هم نکرده که جنین سقط کنی برای جنسیت پسر زنداداش شما با اونا که زمان پیامبر دخترا زنده به گور میکردن و مورد غضب خدا و پیامبر بودن فرقی نداره

2810