2777
2789
عنوان

بنظرتون سن واقعا محدودیته

58 بازدید | 11 پست

من الان ۱۹ سالمه ۴ ماه دیگه میرم تو ۲۰

اصلا چرا سن باید معیار باشه واسه پیشرفت کردن یا نکردن؟

با این حال من خودمم از بس دیدم بقیه میگفتن که اره دیر رفتیم دانشگاه "مثلا ۲۰ یا ۲۱ سالش بود" یا هرچی دیگه

من خودم تغییر رشته ای بودم انتظاری از خودم ندارم اما واسه دانشگاه حس میکنم خیلی عقبم با اینکه یه سری کارا رو دارم انجام میدم امسال 

چیکار کنم انقد اذیت نکنم خودمو با این فکرا🥺🥺🥺🥺 

همین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سن یه عدد نیست اما سن تو برای این حرفا هنوز خیلی کمه اگه سبک زندگی نرمال داشته باشی هنوز حدود ۶۰ سال از عمرت مونده به نظرت ارزش نداره برای اون ۶۰ سال باقی مونده بجنگی؟!؟

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

2805
سن یه عدد نیست اما سن تو برای این حرفا هنوز خیلی کمه اگه سبک زندگی نرمال داشته باشی هنوز حدود ۶۰ سال ...

درست میگید

ولی من همش میبینم بقیه تو سن و سال خودم هی دیر و زود میکنن دیگه حس میکنم واقعا همینطوره🥺 

همین.
نه بابا😶یه بنده خدایی چند سال پیش ۵۳ سالش بود قبول شد دانشگاه تهران

تازه من اگه بخوام سه ساله تموم کنم زودتر تموم میشه اره؟

مثلا ۲۰ برم دانشگاه بعد ۲۲ سالگی تموم میشه؟

همین.
تازه من اگه بخوام سه ساله تموم کنم زودتر تموم میشه اره؟مثلا ۲۰ برم دانشگاه بعد ۲۲ سالگی تموم میشه؟

خب بستگی داره چه رشته ای بخوای بری 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
روانشناسی

خب روانشناسی ۴ سال طول میکشه 

یعنی بعد ۴ سال بهت مدرک لیسانس میدن 

میتونی اگه دوس داشتی بازم ادامه بدی 

نه اصلاااا دیر نیست 

خب روانشناسی ۴ سال طول میکشه یعنی بعد ۴ سال بهت مدرک لیسانس میدن میتونی اگه دوس داشتی بازم ادامه بدی ...

خب اگه بتونیم واحد زیاد بگیریم، نمره بالا باشه ، معدل بالا، ترم تابستونی بگیریم ۶ ترمه تموم میشه دیگه؟

همین.
خب اگه بتونیم واحد زیاد بگیریم، نمره بالا باشه ، معدل بالا، ترم تابستونی بگیریم ۶ ترمه تموم میشه دیگ ...

اطلاعی ندارم شاید بشه