2777
2789

هر موقع حواسم نبود زیر چشمی نگاه میکرد یا زمانیکه نگاهم میکرد و مچشو میگرفتم سریع نگاهشو میدزدید از اونجاییم که خودم خیلی مغرورم آخرش خودش اومد اعتراف کرد نگاهش جوری بود که همه متوجه شده بودن

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

هیچی فقط سگ محلش کن ببین چجوری بیاد دنبالت 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب از کجا فهمیدی ازت خوشش میاد

رفتار هاش تابلو بود ب بهونه های مختلف میومد سمتم یا یه گروه داشتیم من همش شبا دیر وقت آنلاین میشدم میرفتم گروه اون همش منتظر میموند تا من برم حرف بزنیم همشم فقط خودش آنلاین بود در صورتی ک الان زود میخوابه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
2805
از کجا فهمیدی ازت خوشش میاد

خودش گفت. کلا محل نده کاریشون نداشته باش فقط حواست ب خودت و زندگی خودت باشه. اگه خوشش بیاد خودش میاد میگه نیومد هم فداسرت قحطی آدم نیس. آدم با این پسرای به اصلاح! مغروری ک تخسن اذیت میشه گلم

کنجکاو شدم ببینم چیکار کرد

بعد از اینکه بهش جواب منفی دادم برگشت به مادرم گفت یکطور دیگه به فلانی یعنی من نزدیک میشه که بسوزم، رفت از خواهرم پنهانی خواستگاری کرد، خواهرم جواب منفی داد، بعدش رفت آلمان دیگه خبر نداریم ازش

جوابه؟با بی محلی سرد نمیشه؟

نوچ اگه واقعا بخوادت

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

آره

اما فقط رد میشد نگام میکرد و یه دفعه هم خواهر زادش بغلش بود پیش رفیقش بود داخل ماشین بعد معلوم بود که اون گفته خواهر زادهش منو صدا بزنه پسره هم همش نگاه میکرد منتظر بود برم سمتش چون من پیش چند تا زن سر پا بودم نمیشد برم سمتش من فقط نگاه کردم اونم فقط نگاه میکرد بچه بغلشم همش صدام میکرد که آخرش یکی از خانما رفت بچه رو آورد 

کلا خلاصه اش کردم قبلا یه اتفاقایی افتاده بود 

مثلا میرفتم بیرون اونم میومد رو به روم مینشست همش نگام میکرد به رفیقم پیام داده بود که خیلی خوشم (که اسم منو گفته بود)میاد دیدنت چون باعث میشه من ببینمش 

و همیشه هم مامانش پیش من در مورد پسرش حرف میزنه و خیلی راحت خیلی چیزا رو در موردش میگه طوری که پیش بقیه اینشکلی نیست حتی مثلا یه دفعه گفت پسرم گوشه گیر شده خیلی تو خودشه چون قبلا یه تصادف داشته و اینا رو با لحن آروم میگفت که کسی متوجه نشه کلا میترسم فکر کنه من با پسرش دوستم

حتی چند وقت پیش رفتم دیدن دوستم اونم توی کوچه بود با رفیقش داخل ماشین بود نرفت همش منو نگاه میکرد پسره بزرگیه ام هست بچه سال نیست

یه دفعه ام شب بود من بیرون بودم اونم با رفیقاش اومد منو با یه اخم خاصی نگاه کرد بعد گفته بود به مامانش که بگه من اینقده نیا تو کوچه پسر زیاد میاد و میره مامانشم میخندید تعریف میکرد 

میومد دور و ورت ب بهونه هایی یا بهت پیام بده؟

استادم بود یبار که باهاش کارداشتم رفتم پیشش دم اتاق اساتید اونم حرفشو زد منم نامزد بودم گفتم متاسفم من متاهلم بیچاره چقدر عذرخواهی کرد 😆

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡