2777
2789
عنوان

این عروس و داماد رو پا کشا کنیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست
آخه میگه همکار شوهرشه و گرنه که لزومی نداشت پاگشا کنه.

ما همکار شوهر رو هم پاگشا نمی کنیم حالا اینا رسم دارن با همکاراشون رفت و امد کنن پاگشا بکنن ولی در کل دو طرفه هست شوهر ایشونم همکار پسرداییش بود دیگه علاوه بر اینکه شوهر دختر عمه اش هست اونا هم اینارو دعوت نکردن توی عقد 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ببین سعی کن دعوت نکنی ولی با سیاست ولی اگه شوهرت اسرار کرد چنان خرج کن ک خودش ب غلط کردن بیوفته مثلا ...

یعنی عاشق ذکاوت و سیاست شما شدم ، مخصوصا اینکه همسرم همش میگه بلد نبستی اجتماعی باشه رسم و رسوم حالیت نیست ولی من به خاطر رسم و رسوم ساده لوح و احمقانه رفتار نمیکنم  ! بهترین کار همینه که شما میگی 👍👍👍

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم بگم اگه پدر و مادرت پاگشا نکردن تو هم اصلا نکن اینطوری والدینت رو توی مجبوریت میزاری پاگشاشون ک ...

دقیقا همینو منم گفتم بهش ،  من دعوت کنم ممکنه بقیه فامیل دلخور بشن که مارو تو عمل انجام شده گذاشتی

من هر چه قدرم صمیمی باشم یا یکی در حد خودش براش قدم برمیدارم نه بیشتر نه کمتر ! 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

دقیقا همینو منم گفتم بهش ، من دعوت کنم ممکنه بقیه فامیل دلخور بشن که مارو تو عمل انجام شده گذاشتیمن ...

بله درستش اینه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
یعنی عاشق ذکاوت و سیاست شما شدم ، مخصوصا اینکه همسرم همش میگه بلد نبستی اجتماعی باشه رسم و رسوم حالی ...

چرا بحث کنی  قشنگ بندازش تو خرج تا بفهمه 

ولی خودت ریحت و پاش و اسراف نکن از نظرپولی و موادغذایی پس انداز کن هرچی ک لازمه بخربرا خونه ب بهونه مهمونی و پس انداز کن  منم از زنداداشم یاد گرفتم حتی لباسم میخره کلیم پول از داداشم میگیره من بدم نمیاد چون برازندگیش جمع میکنه