2777
2789
عنوان

این عروس و داماد رو پا کشا کنیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاگشا مگه بعد از عروسی نیست؟به شوهرت بگو رسم و رسوم رو یه طرفه اجرا کردن یا توهین به خودمونه یا اونا ...

ما رسم داریم بعد عقد عروسو دعوت میکنیم خونمون تا با فامیل اشنا بشه و ...

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

خب وقتی بزرگتر از تو دعوت نکردن هنوز لزومی نداره توام دعوت کنی

منم همینو میگم به شوهرم 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

2805

والا شوهرت آدم خیلی خوب و بامعرفتیه که می گه 

"پسر دایی شما" را پاگشا کنید. 

به نظرم به حرفش گوش بده و قدردان باش. 

اینجوری هم به حرف شوهرت احترام گذاشتی، هم خانوادهٔ خودت (منظورم مادرت اینا) را سربلند می کنی و هم خانوادهٔ داییت را خجالت زده. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 

سلام من پسر داییم رو پاگشا نمیکنم مادرم عمه اش هست دوست داره میتونه ولی دیگه مرتبه اش به من نمیرسه که پاگشا کنم شما خم رسم خودتون چطوری هست؟بخاطر رفتارشون هم اصلا دعوت نمیکردم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
والا شوهرت آدم خیلی خوب و بامعرفتیه که می گه "پسر دایی شما" را پاگشا کنید. به نظرم به حرفش گوش بده ...

درست میگی ولی هنوز بزرگتر از ماهم دعوتشون نکردن منم دوبار بهشون گفتم ادرس بدید بیایم عقد گفتن باشه ولی نفرستادن 

نه دعوت نمیخواد.....وقتی اونا شمارو غریبه حساب میکنن شما هم همینطوری رفتار کنید

البته بگم شوهرم با پسرداییم دوسته اصلا انتظار نداشتیم دعوت نکنند !

سلام من پسر داییم رو پاگشا نمیکنم مادرم عمه اش هست دوست داره میتونه ولی دیگه مرتبه اش به من نمیرسه ک ...

آخه میگه همکار شوهرشه و گرنه که لزومی نداشت پاگشا کنه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
چون شوهرم باهاش دوسته مبگه زشته نیان خونمون ولی اونا هیشکی رو دعوت نکردن

ببین سعی کن دعوت نکنی ولی با سیاست ولی اگه شوهرت اسرار کرد چنان خرج کن ک خودش ب غلط کردن بیوفته مثلا کلی گوشت و مرغ بگیر بعد بذار تو فریزرت بمونه یا مثلا کلی قرمه درست کن بعد بسته بندی کن دیگه خودتم راحتی شوهرتم اعتراض کرد بگو حالا ک دعوت کردیم ب نحو احسن باید باشه یا خودت خرید میکنی دوبرابر از شوهرت پول بگیر ولی نصفشو پس انداز کن خلاصه اینجور مواقع کاری کن ک شوهرت دیگه هوس نکنه کسیو دعوت کنه

اینم بگم اگه پدر و مادرت پاگشا نکردن تو هم اصلا نکن اینطوری والدینت رو توی مجبوریت میزاری پاگشاشون کنن اول باید بزرگترا پاگشا کنن اگر خواستن بعد کوچکترها

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2810