2777
2789
عنوان

کسی سرطان داشته و عزیزترین فرد خانواده تون

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 23 پست
منم مثل شما بودماز یه جایی ب بعد، دیدم بیشتر این احساس منفی و گلایه به خدا رو،رفتار اطرافیانم باعث ا ...

اره واقعا ..

من پارسال داشتم کنار میومدم 

مادر شوهرم تابستون مهمونم بود از شهرستان،گرم بود تیشرت پوشیدم گفت وایی دستاتووو چرا ابنجوریههه 

با حالت که انگار چندشش شده دستمو گرفت نگاه کرد 

اونجا به خودم نگرفتم فرداش یه ست تابستونی خوشگل که تازه خریده بودم رو پوشیدم جلو شوهرم گفت بدن سیاهشو چه انداخته بیرون و خندید 

اونجا شکستم و دیگه هیچوقت لباس باز تو خونه نپوشیدم همیشه آستین دار

من سرطان داشتم و طی درمانم همیشه میگفتم خدایا چرا من؟چرا دیگران نه..طبیعیه ، همه آدما تو شرایط نامطل ...

نه من واقعا ظرفیت ندارم کم آوردم از مسخره شدن و تحقیر شدن 

بخدا که خستم از دکتر رفتن و حرف بی نتیجه شنیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر خوب که اعتقادش قویه نه مثل من که تا بیمار شدم هزار بار گفتم خدایا چرا من 🥲

رو داشته های خوبت تمرکز کن و اونا رو تو نظر بقیه بولد کن هم اعتماد بنفست می‌ره بالا هم تو نظر دیگران قشنگ تر میشی...الان خیلی از افراد پیسی مدل میشن و چون اعتماد به نفسشون زیاده به نظر مردمم خاص و زیبا میان

2805
تو کلا از سلامت روات هم مشکل داری دیوانه ایی؟بیماری پوستیت رو هیچوقت با سرطان مقایسه نکن شفاعت روانی ...

مقایسه نیست دیوانه هم نیستم و سلامت روان دارم خدا رو شکر 

خواستم بدونم چجور صبورن و با مشکلشون کنار میان 

اینا رو پرسیدن دیوانگی نیست

من یه پوست سفید بی‌نقص دارم!!!

ولی تیروئید کم کاره

فشار خونم بالاست

مشکل قلبی دارم

پره دیابتی بودم

باردار که بودم بخاطر مشکلات من بچم واقعا اذیت شد

مدام با خودم می‌گفتم چرا تاوان بیماری منو بچم داره میده😕

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
رو داشته های خوبت تمرکز کن و اونا رو تو نظر بقیه بولد کن هم اعتماد بنفست می‌ره بالا هم تو نظر دیگران ...

درست میگی 

اعتماد بنفسم از کودکی تخریب شده 

گاهی فکر میکنم چرا هیچوقت پدر مادر ازم تعریف نکردن همیشه بچه مردم خوب بوده 

همیشه تو جمع تخریبم میکردن 

...نمی‌دونم چجوری تو بیست سالگی رو این اعتماد به نفسه تمرین کنم

عزیزممم درکت میکنم پوست خیلی مهمه آدم یدونه جوش میزنه دیوونه میشه منم همیشه به خدا میگم چرا من گناهم چی بود که هر چی بلا هس سرم اومد دوتا بیماری دارم با اونا یجوری کنار اومدم آخریش دیوونم کرده مدام احساس سنگینی تو شکمم دارم نمیتونم زندگی کنم هیچ دکتری تشخیص نمیده چیه بعد انقد موهام ریخته داره تموم میشه فقط با غصه خوردن روزام میگذره قبل از اینکه زندگی کنم مُردم نه موفق شدم نه عشقو تجربه کردم 

مقایسه نیست دیوانه هم نیستم و سلامت روان دارم خدا رو شکر خواستم بدونم چجور صبورن و با مشکلشون کنار م ...

والا دیوانگیست😒😒😒😒😒😒🤦‍♀️

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲