2777
2789
اون دلش میخواد در حال حاضر نامحسوس بیشتر بشناستم تا بعد ها وارد رابطه ای بشیم؟

اره دقیقا چونکه شناخت زیادی ازت نداره، و حتی حسم میگه جوری رفتار کن که بیشتر متوجه بشه توی رابطع ای نیستی، طبق علایقش رفتار کن و بیشتر تو چشماش زل بزن اون از طریق چشم ارتباط میگیره. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتاق منظورم اتاق خونه نیس ما تو اتاق عمل کار نیکنیم اون تو یکی از اتاقا بود من یکی دیگ

پس درست حدس زدم. 

آره خوشحال شد، ولی یکم خودت و بگیر، اون از دخترای دست نیافتنی خوشش میاد. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

پس درست حدس زدم. آره خوشحال شد، ولی یکم خودت و بگیر، اون از دخترای دست نیافتنی خوشش میاد.

چرا خوشحال شد 

باشه 

اتفاقا دیروز برخلاف همیسه باش گرم نگرفتم و خودمو گرفته بودم و بهش کمکم نکردم و تا اخر شیفت سمتش نرفتم فقط اخرش رفتم تو اتاق  

از این ک دیورز باش سرد رفتار کردم ذهنش درگیر شده؟

چرا خوشحال شد باشه اتفاقا دیروز برخلاف همیسه باش گرم نگرفتم و خودمو گرفته بودم و بهش کمکم نکردم و تا ...

کار درستی کردی خودتو تازه بیشترم بگیر، فکرش از این درگیره که چرا باهاش اینجور رفتار کردی ولی از طرفی هم خوشش از این رفتارت اومده که آدم سستی نیستی. به کارت ادامه بده و اصلا نشون نده که حسی بهش داری. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

2810