2777
2789
عنوان

یه روزی بابام بهم گفت تو پیری باید جممون کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 23 پست
الان چند سالته؟؟شغل داری؟

آلام ۲۶ سالمه دانشجو ام بعد این میرم سرکار 

پیرا پزشکی میخونم بعدم شوهرم میگه بخون برا دکترا ولی دلم میخاد بخونم برا پزشکی دلم میخاد بکنم برم از اینحا 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
آلام ۲۶ سالمه دانشجو ام بعد این میرم سرکار پیرا پزشکی میخونم بعدم شوهرم میگه بخون برا دکترا ولی دلم ...

خوب عزیز دلم شما که شوهر کردی راحتتر میتونی پدر و مادرت رو نبینی

یه مدت کلا طرفشون نرو به خدا از نظر اعصاب راحت میشی 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آلام ۲۶ سالمه دانشجو ام بعد این میرم سرکار پیرا پزشکی میخونم بعدم شوهرم میگه بخون برا دکترا ولی دلم ...

برو ی شهردیگ زندگی کن.... داداشت هس دیگ... جواب محبتاشونو داداشت میده.. وقتی محلشون نداد... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

برو ی شهردیگ زندگی کن.... داداشت هس دیگ... جواب محبتاشونو داداشت میده.. وقتی محلشون نداد...

داداشم اصن براش مهم نیست چیکار میکنن چیکار نمیکنن اصلا بهشون اهمیت نمیده دلم میسوزه 

2805
داداشم اصن براش مهم نیست چیکار میکنن چیکار نمیکنن اصلا بهشون اهمیت نمیده دلم میسوزه

هی قربون خدابرم... ما دخترا چقد بدبختیم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بیچاره مادربزرگت مگه میشه بچتو نخوای چون دختره یکی دیگه بزرگش کنه؟خرجتو که ان شاءالله میداد که انقدر انتظار ازت داره بابات؟وگرنه یه کلام بگو اینا وظیفه ی کسیه که بزرگش کردین بهش هر چی خواست دادین محبتتون برای اون بود نه من 

بیچاره مادربزرگت مگه میشه بچتو نخوای چون دختره یکی دیگه بزرگش کنه؟خرجتو که ان شاءالله میداد که انقدر ...

نه خرج نمی‌داد مامان بزرگم خودش منو برد خونش خیلی دوستم داشت هرچی مامانم منو نمیخاست 🥲البته خرجی هم نداشتم من 

گذشته رو بریز دور

الان هر چی حالت رو بهتر میکنه همون رو انجام بده

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔