2777
2789
عنوان

بخاطر بچه میخام جدا شم

221 بازدید | 22 پست

شوهرم مشکل ناباروری داره و قرارع بیوپسی بشه که فک نکنم نو بیضه هم اسپرم باشع چون هورموناش مشکل داره

و راضی به گرفتن حنین اهدایی و اسپرم اهدایی و سرپرستی بچه نیس 

میگه یا بچه خودمون نشد هم جدا شو 

من واقعا دوسش دارم بخدا الان ک دارم اینارو می‌نویسم به پهنای صورت اشک ریختم مشکل همسرم و به جز مادر و پدرم کسی نمیدونه 

من همش دعا میکنم تو نمونه برداری اسپرم باشه یه عالمه نذر کردم ولی بعضی اوقات مثله امروز تا امید میشم میام نی نی سایت رو میخونم میبینم آدمایی مثله ما بودن که دکترا جوابشون کردن 

پدر و مادرم میگن اگر نشد جدا شو وقتی همسرت هیچکدوم و قبول نمیکنه من واقعا بدون بچه نمیتونم زندگی کنم هر چقدر ک همسرم رو دوست داشته باشم حس میکنم یه چیزی تو زندگی ما کمه 

روحم داغونه تو این چند سال مریضی اعصاب گرفتم انقد فکر و خیال کردم و غصه خوردم 

نمیدونم سر در گمم دل کندن از همسرم برام سخته

مگه خدا این حال بده منو نمیبینه پس چرا میگن خدا بنده هاشو دوست داره 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من اگه واقعا عاشق همسرم باشم و همسرم همه جوره خوب باشه هرگز بخاطر بچه ازش جدا نمیشم

فکر کن قضیه برعکس بود راضی بودی شوهرت بخاطر بچه طلاقت بده؟

بازم به خودت بستگی داره آدم با آدم فرق میکنه من فقط نظرمو گفتم

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
من اگه واقعا عاشق همسرم باشم و همسرم همه جوره خوب باشه هرگز بخاطر بچه ازش جدا نمیشمفکر کن قضیه برعکس ...

خب من اگر مشکل از خودم بود تخمک اهدایی قبول میکردم بخاطر اینکه زندگیمون از هم نپاشه اون میگه الا و بلا بچه خودمون 

من اگه واقعا عاشق همسرم باشم و همسرم همه جوره خوب باشه هرگز بخاطر بچه ازش جدا نمیشمفکر کن قضیه برعکس ...

اره دقیقاااا منم 

این روزا شوهر خوب نایابه و به نظرم عاقلانه نیست به خاطر بچه ادم قید شوهر خوبشو بزنه 

از کجا معلوم شوهر بعدی خوب باشه؟! 

عزیزم با تمام وجود درکت میکنم.واقعا حق داری..بچه خیلی مهمه.منم 4 بار تخمک کشی کردم فقط یه دونه بچه برام شد اونم با کلی سختی و زحمت که نگم برات..همسر منم مشکل شدید داره..فقط بشین خوب با خودت فکر کن.ببین اخلاقش خوبه یا نه.رفتارش چه جوریه.ببین به خاطر این مسئله که تو داری از حق طبیعی خودت می‌گذری ممنون دار تو هست یا نه..خودم اگه همین یه بچه هم برام نمیشد قطعا جدا میشدم چون شوهرم در حالیکه مشکل هم داره ولی قلدری می‌کنه و اخلاق خیلی تند و بدی داره.انگار یه چیزی هم از آدم تازه طلبکاره.زبونش همیشه درازه

2810