2777
2789
عنوان

مامانم خیلی بی درکه خیلی

140 بازدید | 6 پست

من کل هقته داشگاه ام آخر خقته دو روز میام خونه خودم

یکسره زنگ میزنه بیا فلان کارو بکن نمیزاره هیچ کاری تو خونه خودم بکنم نمیزاره یه ساعت استراحت کنم حتی برا خواب و بیداری امم تصمیم میگیره

خالا ک کاراش تموم شده من فردا شنیه نمیخام برم دانشگاه کلاس مون جلسه آخره میخام از غیبتم استفاه کنم بهش میگم کلاس ندارم شاید نرم 

میگه نه برو میخای اینجا بمونی چیکار کنی برو اونحا بمون 😶😶 شوهر و زندگی مو ول کنم برم انکار خیالش راحت تره 

خودش ۱ شب از بابام جدا نمی خوابه اگ یه ساعت بره جایی سریع زنگ میزنه بابام بره دنبالش 

الانم شوهرم بشدت مریضه افتاده منم کارای خونه ام کامل مونده زنگ زده بیا برو فلان کارو بکن 

دیگ زندگی برام نزاشته بخدا اگه نرمم اونقد غر میزنه و خودشو به اه و ناله میزنه ک از زندگی سیرم میکنه 😪😪

شوهرمم هیچی نمیگه اعتراضی نداره واب من دیگ خسته شدم دم به دقیقه به گوشیم زنگ میزنه اصن راوانمو بهم ریخته همش هم کار داره هیچ وقت زنگ نزده احوال مو بپرسه 

جتی تو مدتی ک نن دانشگا هستم هیچ وقت از خونه زندگی تم یه سر نزده  ببینه شوهرم چیکار میکنه چیزی لازم داره یا نه 😥

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

خو همینا رو بهشون بگو 

گوشیتم بزار رو سایلنت جواب نده، هر وقت کارا خودت تموم شد بعد زنگ بزن بهش بگو دستم بند بود 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاکش کن بگو گوشیم خرابه پول ندارم یکی بخرم هروقت خودت خواستی از بلاکی درش بیار ،

خیلی اذیتم از دست شون یه جورایی هم بهم عذاب وجدان میدن ک اگ نرم زندگی بعم زهره

2805
خو همینا رو بهشون بگو گوشیتم بزار رو سایلنت جواب نده، هر وقت کارا خودت تموم شد بعد زنگ بزن بهش بگو د ...

مبخام از این به بعد همینجوری رفتار کنم 

از بچگی خونه خاله و مامان بزرگ و این واو نبزرگ شدم حالاذمیگن ما تورو دنیا آوریم تو پیری جممون کنی

خیلی اذیتم از دست شون یه جورایی هم بهم عذاب وجدان میدن ک اگ نرم زندگی بعم زهره

نه عذاب وجدان نگیر تو قبل اونا آه و ماله کن گوشی رم زود قطع کن

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)