2777
2789
عنوان

خواستگاری بعد از جلسه اول

130 بازدید | 12 پست

سلام به همگی... من سه شنبه این هفته یه خواستگار اومد خونمون انگار آقا پسر منو پسندیده بود... ولی از اون موقع تا الان که سه روز میگذره هیچ خبری ازشون نشده...

یعنی هنوز جا داره که بعد از چند روز دیگه تماس بگیرن برای جلسه دوم؟

معمولا چند روز بگذره تا اینکه تماس بگیرن عادیه؟

متاهلا لطفا بهم بگید برای شما چقدر زمان برد؟ ممنون میشم🌹

فکر کنم پشیمون شده منتظر نباش معمولا فرداش تماس میگیرن

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
آخه ما هفت پشت غریب بودیم یعنی امکانش هست اول رفته باشن برای تحقیق؟

باهم صحبت کردید تو جلسه اول؟

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

باهم صحبت کردید تو جلسه اول؟

نه بابا فقط جلسه آشنایی بود... بعد منکه داشتم از آشپزخونه میومدم بیرون دیدم مامانش بهش اشاره کرد گفت نظرت چیه؟ اونم تایید کرد... تا متوجه شد من از آشپزخونه اومد بیرون سرشو انداخت پایین خجالت کشید🥲 ولی اینکه خبری ازشون نشده تعجبم

نه بابا فقط جلسه آشنایی بود... بعد منکه داشتم از آشپزخونه میومدم بیرون دیدم مامانش بهش اشاره کرد گفت ...

شاید مشکل دیگه ای براشون پیش اومده

چه مشکوک دیگه یک ماه که تحقیقات طول نمیکشه😁

نمیدونم ولی بعدش که اومدن خیلی اصرارکردن وچندبارزنگ زدن منم پاموکردم تویه کفش وگفتم حرفشم نزنیدراستش حس کردم بهم بی احترامی شده