2777
2789
عنوان

واکنش شوهرم در مقابل

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 28 پست
شاید مساله ای دیگه بوده،شاید اصلا درباره خود شوهره بوده،شاید درباره خانواده شوهره بوده،ادم باید اول ...

ببین چند ماهه داره چراغ سبز نشون میده من به شوهرمم گفتم اون باور نمی‌کرد بعد خودم گفتم شاید کار دیگه ای داشت ولی وقتی همه چیز رو کنار هم میزارم میفهمم هیچ کار دیگه ای نداشت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین چند ماهه داره چراغ سبز نشون میده من به شوهرمم گفتم اون باور نمی‌کرد بعد خودم گفتم شاید کار دیگه ...

اگه اونطور باشه که حق باشماست،فکر کردم بار اولش بوده پیام داده

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
چطور شوهرتون کنجکاو نشده ببینه مردک هفت پشت غریبه چه حرف خصوصی ای با همسرش داشته؟؟؟؟؟ غیرت چی؟

همین دیگه انگار از عشق زیاد بع خواهرش میخواد از این موضوع چشم پوشی کنه 

2805
اگه اونطور باشه که حق باشماست،فکر کردم بار اولش بوده پیام داده

نه اصلا چند ماه بود هر بارم خودم میگفتم شاید آهنگ میزارع منظورش بع من نیست ولی وقتی همه چیز کنار هم میفتع دیگه مشخصه منظورش من بودم  بعد قبل ازین که پیام بده فقط نقطه می‌فرستاد منتظز واکنش من بود دید من واکنش ندارم دیگه پیام داد 

شاید مساله ای دیگه بوده،شاید اصلا درباره خود شوهره بوده،شاید درباره خانواده شوهره بوده،ادم باید اول ...

کلیت حرفتون صحیحه اما گویا استارتر از سایر رفتارهای شوهرِ خواهرشوهرش وایب منفی میگرفته و اینکه راستش اینقدر رفتارهای خارج از عرف از بعضی از آقایون آدم میبینه که کلاً آدم وحشت میکنه حتی در چارچوب و با متانت بخواد باهاشون همکلام بشه...باز هم خب دیدگاه ها متفاوته و نظر شما هم متین و محترمه 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
همین دیگه انگار از عشق زیاد بع خواهرش میخواد از این موضوع چشم پوشی کنه

واقعا عجیبه عشق به خواهرش خب طبیعیه اما دلیل نمیشه نسبت به پدرسوختگی و نظر داشتن شوهرخواهر بدچشمش به شما که همسرش هستید بخواد چشم پوشی و لاپوشانی کنه!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

استارتر حالا که شوهرتون هیچ اهمیتی نمیده من اگر جای شما بودم یه وقتی که همه خانواده شوهر دور هم جمع بودم یهو وسط جمع به شوهرخواهرم جلوی همه میگفتم راستی آقای فلانی اون روز که پیام داده بودید کاری داشتید؟ من و شوهرم پیامتون رو خوندیم ولی مثلاً نت ضعیف بود نتونستیم جواب بدیم حالا الان که حضوری دیدمتونن یادم افتادم بپرسم ببینم چیکار داشتید؟ اینجوری شاید مردک خودش رو جمع ونه یا دست کم زنش شوهره رو جمع کنه که مزاحم شما نشه

واقعا عجیبه عشق به خواهرش خب طبیعیه اما دلیل نمیشه نسبت به پدرسوختگی و نظر داشتن شوهرخواهر بدچشمش به ...

شایدم چشم پوشی نکنه نمی‌دونم فقط منتظرم کاری نکنه اونوقت براش دارم

استارتر حالا که شوهرتون هیچ اهمیتی نمیده من اگر جای شما بودم یه وقتی که همه خانواده شوهر دور هم جمع ...

ولی من بیشتر می‌خوام شوهرم این‌سط کاری بکنه می‌خوام بدونم با خودش چند چنده چرا باید از این موضوع چشم پوشی کنه چرا چند بار گفتم میاد پشت در آهنگ میزارع چنان ازش دفاع کرد خودمم باورم شده بود منظوری ندارع و فکر میکردم من  بدبینم و مشکل دارم که حتی چند بار تکرار کرد چیزی نگفتم 

کلیت حرفتون صحیحه اما گویا استارتر از سایر رفتارهای شوهرِ خواهرشوهرش وایب منفی میگرفته و اینکه راستش ...

دقیقا همینه من اولین بار نبود چیزی می‌دیدم چند تا مورد گذاشتم کنار هم بعد نتیجه گیری کردم 

بعد گیریم منظوری نداشت چرا دو سه شب پشت سر هم دیر وقت نقطه می‌فرستاد بعد که من واکنشی نداشتم پیام داد خب از همون اول مثل بچه آدم پیام میداد و می‌گفت اینکارو دارم باهات 

چرا شوهرت بی تفاوت از این مسئله رد شده ؟ براش مهم نیست مگه اون ادم به شما نظر داره؟خطت هر چه سریعتر ...

چون شوهرم همه زندگیش فدای مادر خواهرش شده میخواد ازین موضوع هم بگذره یوقت زندگی خواهرش خراب نشه چون شوهر خواهرع خیلی از خواهره سره و از خودشم کوچیکتره

نه اصلا چند ماه بود هر بارم خودم میگفتم شاید آهنگ میزارع منظورش بع من نیست ولی وقتی همه چیز کنار هم ...

عجب آدمیه،خودت باهاش برخورد میکردی،پیام مودبانه اما کوبنده میفرستادی براش

کلیت حرفتون صحیحه اما گویا استارتر از سایر رفتارهای شوهرِ خواهرشوهرش وایب منفی میگرفته و اینکه راستش ...

بله استارتر گفت که شوهرخواهرشوهر قبلا هم حرکت زده.

منم گاهی شوهر خواهرشوهرم بهم زنگ میزنه،البته اون یواشکی زنگ نمیزنه،خیلیم از من بزرگتره،همیشه منو باباجان صدا میزنه.