2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرمو لوس کردیم دختر خودم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 63 پست
اره العان هم بزرگ شدن ۱۵ و ۱۷ ساله شدن ولی وای به حال روزی که بگم فلانی خوشگل بود هزار تا فکر میکنه ...

اللهی ایشالا همیشه سالامت و موفق باشن پرنسسای زیبات❤

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!
ای جانم خداحفظش کنه دختر گلتو 😅❤

اره ببین دختر تو ۸ سالشه اون ۱۰ 

درسته یتیمه  ولی سو استفاده میکنه 

شما اومدی کار خیر بکنی نه اینکه مادرش زنگ زده به شما مگه وظیفه هست.

دخترش بزرگه دو سال از دختر شما

اصلا دیگه ولشون کنید من تو اطرافم دیدم ميگما 

من این مشکلاتم سر خودم اومده

دخترت  در اینده همش خودش لعنت میکنه و میگه کاش منم یتیم بودم فلان بودن کاش پدر و مادر نداشتم (تا دلت بخاد دیدم اینجوری که میگم تو دوست و اشنا و همسایه و همکار )

بزار یکم دخترت اعتماد به نفس داشته باشی

شدن مثل رقیب 

مادرش هم فکر کرده وظیفه هست 

نباشه اون روز بگه کاش پدر و مادر منم منو میخاستن دوستم نداشتن و اونو دوست داشتن گر چه که العان داره میگه دیانا رو دوست دارید

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اللهی ایشالا همیشه سالامت و موفق باشن پرنسسای زیبات❤

مرسی ممنون عزیزم همچنین❤️❤️❤️🌹

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
نمیکنه متاسفانه همش یا عمل زیبایی یا کافه رستوران یا مهمونی های شیک همشم مظلوم کردن خودش پیش پدر شوه ...

ولش کن 

اون بره خوش بگذرونه

دخترش هم حسود بازی  در بیاره

دختر تو شکنجه بشه

این واقیعت هست.

لطفا دخترش رو ول کنید‌ .

2805