2777
2789
نه بابا کوچیک 🤣لنز نیس والا نی نی سایت کلا اینطوریع هر کسی بزاری یا میگن فیکه و یا لنزه منم بودم عک ...

ممن دیشب هم گفتم به آنه دختری در پاریس ک لنز نیست اونا گیر داده بودن انقد ازش عکس نزار چشم میخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خوشگل باشی شانس نداشته باشی اون سخته

چراا شانسو چی معنی میکنی یکم مثال میزنی عزیزم

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

عزیز من قشنگه ولی کاملا مشخصه که لنزه حالا خوددانی اگر اصرار داری که نیست ماهم به بقیه میگیم نیست

ببین رنگ مرکزش از اطراف یکم جداست نمی دونم نوره یا یکم ادیت رنگی به چون محیط دایرشم رنگش طبیعیه ب نظرم لنز نی

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

2810