2777
2789

نمیگم وضع مالی ام عالیه خوبه  بد نیست

میتونسم ایفون بخرم اما گفتم هزینه زیاد نمیکنم یه سامسونگ خریدم 

اون وقت کتونی ام کیف ام عینک ام و خیلی چیزای دیگه ام واقعا گرون میخرم و برند های اورجینال و خیلی خوبه 

اما اونی ک ایفون داره نه

بعد با ایفون کلی کلاس میذاره

کلا حس پولدازی بهش دست میده درصورتی قیمت استایلش یک دهم استایل منم نمیشه.

توی مترو سوار میشم همه ایفون دستشونه ...

توی خیابون همه ایفون ...

نمیفهمم واقعا یعنی چی؟

طوری شده رفتارها ک من ک اصلا ب گوشی علاقه نداشتم الان حس بدی گرفتم از گوشیم 

اون سری رفتم یه مغازه دو تومن خرید کردم ( خیلی وقت بود پول میذاشتم کنار ک چیزای ک میخوام بخرم) بعد فروشنده گفت از این کار هم عکس بگیر هفته اینده شارژ میشه اون رنگی ک میخوای اومدم عکس بگیرم نگاه گوشیم کرد بدجور 😐 

باز هم پیش اومد یه بوتیک خیلی لاکچری رفتم گوشیم دستم اومد نگاه گوشیم کرد و رفتارش قشنگ نبود بعد گفتم اینکارو میخوام سر تاپاش شد اخترام 

واقعا خجالت اوره چی سر مردم اومده

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

چون تنها دستاوردشونه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
گوشی ایفون خودش ی سرمایه گذاری هستچون با افزایش نرخ دلار گرون میشهحالا این وسط میخرنپزشم میدن

نه اصلا سرمایه گذاری نیس

اتفاقا چون ریجستر شده همه ضرر کردن

خود مدل های بالای سامسونگ هم با قیمت دلار بالا پایین میشه

عزیزم جهان سومی هستیم

طرف نون نمیخوره آیفون میخره 

گوشی ۵۰ میلیونی تو دستش،دماغ ۷۰ میلیونی ۲۰ میلیون هم ژل و مل تو لپ ولب و...بعد میاد میشینه میگه مملکت اله  و بله.شما جلو دستت رو بگیر و مثل اروپایی ها زندگی کن اگه یه روزی ندیدی مملکت ما از آلمان هم جلوتر افتاده هر چی دلت خواست به من بگو

توی ایران نمیدونم چرا آیفون شده نماد پولداری

شاید چون توی ایران به نسبت درآمدا خیلی گرونه مردم فکر میکنن اگر بگیرن یعنی پولدارن

من ایران زندگی نمیکنم 

اینجا واقعا آیفون داشتن یه چیز معمولیه 

اصلا کسی توجهی نمیکنه

چون اصلا جوری نیست که همه نتونن بخرن 

با حقوق یک ماهت حتی اگر کارت کارگری هم باشه راحت میشه خریدش 

اینستاگرام من: me_in_netherlands 
برات مهم نباشه البته من خودمم درگیر میشم ولی کلا سامسونگ رو بیشتر دوست دارم راحت تره کار باهاش و به ...

سامسونگ تنها بدی که داره اینه چه ۶۰ میلیون گوشی بخری

چه ده میلیون

هردوتاشون شبیه به همن😂

اصلا آیفون برای عموم مردم و افراد عادی ساخته نشده 

امکانات آیفون برای خدمات فوق پیشرفته هستش که افراد خاص ملزم به استفاده ازش هستند 

اما مردم عادی با خریدش جز چهار تا عکس با کیفیت  در گالریشون چیزی ندارند 😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم جهان سومی هستیمطرف نون نمیخوره آیفون میخره گوشی ۵۰ میلیونی تو دستش،دماغ ۷۰ میلیونی ۲۰ میلیون ه ...

وای اره

منم نچرال ام

ی بنده خدا میخواست عمل کنه گفتم گفتم حیف صورتت نیست نکن طرف در اومد گفت عزیزم اگه تو هم داشتی عمل میکردی 😐

الان ماشین ندارم اون موقع ماشین داشتم بنده خدا خبر از ماشینم نداشت . خیلی عجیبه داشتن رو توی عمل زیبایی های زیاد میدیدن

2810