2777
2789
عنوان

چرا مردم ایران اینقدر ایفون واسشون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 29 پست
اصلا آیفون برای عموم مردم و افراد عادی ساخته نشده امکانات آیفون برای خدمات فوق پیشرفته هستش که افراد ...

فقط تو آینه عکس میگیرن 😂

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
توی ایران نمیدونم چرا آیفون شده نماد پولداریشاید چون توی ایران به نسبت درآمدا خیلی گرونه مردم فکر می ...

اکثرا هم قسطی میخرن 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای ارهمنم نچرال امی بنده خدا میخواست عمل کنه گفتم گفتم حیف صورتت نیست نکن طرف در اومد گفت عزیزم اگه ...

باز هم تکرار میکنم جهان سومی هستیم با این طرز تفکراتمون

من ترجیح میدم فکر کنن پول ندارم برای عمل زیبایی در حالیکه از سر و وضع زندگیم مشخصه از ۹۰ درصدشون بیشتر دارم خدا رو شکر

2805
گوشی ایفون خودش ی سرمایه گذاری هستچون با افزایش نرخ دلار گرون میشهحالا این وسط میخرنپزشم میدن

خب یعنی میفروشنش بعد؟

والا این بندگان حلقه به گوش آیفون که من دیدم هیچکدوم آیفون دسته دوم نمیخرن.اینم که میگن سرمایه ست و...به نظرم چرته

فقط تو آینه عکس میگیرن 😂

اصلا یکی از آپشن هاش عکس آینه ای گرفتنه😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
فقط اسم کاربریت 😂😂😂🤣🤣.من الان با گوشی هواوی y3 اینجام هفت سال پیش خریدم و عوضش کردم از گوشی آیف ...

حالا خوشمون هم بیاد حیف نیست این همه پول بدی واسه یه گوشی که گوشی های دیگه با یک پنجم قیمت همون کارو بدات میکنن

پسر فامیل شوهرم شارژرآیفونش رو جا گذاشته بود خونمون ده دفعه زنگ زد تو رو خدا مواظبش باشید تا بیام ببرمش😆😆حالا فکر کن گوشی از دستت بیوفته بشکنه یا بدزدنش ازت🤦‍♀️🤦‍♀️

خب یعنی میفروشنش بعد؟والا این بندگان حلقه به گوش آیفون که من دیدم هیچکدوم آیفون دسته دوم نمیخرن.اینم ...

خب گوشی با نرخ دلار گرون میشه

داستان تعرفه ک قیمتش رو چند برابر کرد

اتفاقا فروش دست دوم و اقساطی خیلی زیاده

انقدری ک دیجیکالا هم اورده

حالا خوشمون هم بیاد حیف نیست این همه پول بدی واسه یه گوشی که گوشی های دیگه با یک پنجم قیمت همون کارو ...

شما نگا به جیب خودت میکنی

میگی ۱۰۰ م برا ی گوشی زیاده

کسی ک درامد ماهانه اش زیاده پولی نیست

ضمن اینکه خیلیا کلاسش براشون مهمه

بنا بدلایل مختلف

شما نگا به جیب خودت میکنیمیگی ۱۰۰ م برا ی گوشی زیادهکسی ک درامد ماهانه اش زیاده پولی نیستضمن اینکه خ ...

صرفا جهت اطلاع.عزیزم من شوهرم مدیر پروژه س شرکت عمرانی هم داره و پیمانکاره خیلی هم راحت میتونم شش تا آیفون مدل بالا بخرم ولی وقتی یه گوشی سامسونگ خدمات بهتری میتونه  بهم ارائه بده سامسونگ میخرم عقده ی دیده شدن هم ندارم چون خداروشکر خونه م و زندگیم و ماشینمون اونقدری شاخص و مدل بالا هست که نیازی ندارم با یه گوشی اپل ادای پولدارا رو در بیارم و به قول دوستمون تنها دستاوردم تو زندگی یه آیفون نباشه.😏😏

2810