2777
2789
عنوان

خدا وجود ندارد

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 51 پست
عههه تویی عزیزم به نام کاربریش دقت نکردم منو یا دت میاد ؟ چند وقت پیش تاپیک زدی و کلی برام توضیح دا ...

اره خاک توسرم بابت امید الکی دادن به بقیه 

بازم جوابب نمیده بهم 

کاش بمیرم دیگه خستم از دستش 

قلبم پارس روحم مرده

امیدوارم ارامش به قلبت برگرده

منم تو شرایط بدی هستم

برام دعا کن منم برای تو دعا میکنم

میگن دعا در حق دیگری بهتر براورده میشه تا در حق خودت

میفهمم چی میگی منم کم طاقتم

منم ارزوی مرگ.میکنم

ولی ما اومدیم توی دنیا ک زجر بکشیم

انگار اصلا هدف زجر کشیدنه نه لذت بردن

رویاهای بزرگی دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بگردم ان شاالله گرمی وجود خدا را احساس می‌کنی منم خیلی بریده بودم باورتون میشه شوهرم کارگر ه بعد ما میلیاردها تومان به دولت مالیات بدهکاریم به اسم ما کلاهبرداری کردن بیماری قلبی غربت پسری که تک فرزند شد بی‌پناهی شکست عشقی برادرهایی که فقط به فکر خودشون شوهری که مشکل اعصاب وروان داره کتک فحش تحقیر

2805
بگو منو بکشه هدایت نمیخوام بخوره تو سرم هر وقت رفتم حرم داغون برگشتم

چرا آخه عزیزم چند وقت پیش خیلی بهم انگیزه دادی که ناامید نشم خیلی تا ناراحت شدم وقتی وقتی تویی

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔

[QUOTE=361448524]چرا آخه عزیزم چند وقت پیش خیلی بهم انگیزه دادی که ناامید نشم خیلی تا ناراحت شدم وقتی وقتی تویی[/QUO

*وقتی‌ فهمیدم تویی

اره خاک توسرم بابت امید الکی دادن به بقیه بازم جوابب نمیده بهم کاش بمیرم دیگه خستم از دستش

اینحوری نگو عزیزم خدا بزرگه⁦❤️⁩🤲

چرا آخه عزیزم چند وقت پیش خیلی بهم انگیزه دادی که ناامید نشم خیلی تا ناراحت شدم وقتی وقتی تویی

چی بگم والا 

فقط میدونم خداخدای از ما بهترون هاس

انقد ضربه زدن بمون راست راست راه رفتن کلفت شدن 

خستم از دستش 

از عدالتی که نداره

از قلب رئوفی که نداره 

از چشمی که نمیبینه از گوشی که نمیشنوه 

از قلبم که مدام تیر می‌کشه فقط بهش مشت میزنم میگم خفه شو نمی‌بینی براش مهم نیست؟؟

کاش برم زیر خاک سرد اب سرد جوابگو نیست

گوش کن تاپیکاتو ی نگاهی کردم عزیزم میگی خدا کجاست حضرت علی کجاست حضرت فاطمه چه مادری میکنه؟؟؟؟ بشین ی لحظه فکر کن وقتی یزید به حضرت زینب شب عاشورا گفت چی دیدی ؟ حضرت زینب فرمودند مارایت الا جمیلا جز زیبایی چیزی ندیدم حالا تو بگو سر برادرت رو روز تو گودال بالای نیزه دیدی و دوتا بچه هاتو که امانتدار شوهرت جعفر طیار بودن فدای برادرت حسین کردی و با دست خودت اماده رزم کردی و فرستادی پیش مرگ امام عصرت امام حسین بشه و تمام پسران برادرا و برادرزاده ها همه شهید شدن و شمارو بردن به اسارت شام حالا تو بگو حضرت زهرا و حضرت علی کجا بودن که پدر و مادری کنن ؟ عزیزمن دنیای محل اسایش نیست خدا رو ائمه رو درست نشناختی

2810