2777
2789
عنوان

خدا وجود ندارد

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 51 پست
خود خدا دستشو گذاشت تو دستم خودس هم گرفتش

خدا چجوری دستشو گذاشت تو دستت؟

چرا اتفاقات اینجوریو میندازید تقصیر خدا؟

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

فکر.میکنی تنها راه چاره برگشتنشه؟نه شاید قراره یکی.بهتر از اون بیاد تو زندگیتتو فعلا از خدا بخواه صب ...

شش ماه تموم گفتم یا درستش کن یا مهرشو از دلم ببر هر لحظه بیشتر دلم براش تنگ میشه بیشتر دارم پرپر میزنم براش چه صیغه ایه این؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

که چی بشه اسمش شبیه خودش نیستناگر شبیه اسماش بود به این عجز نمیوفتادم

خدایا منو ببخش خدا استغفرالله ربی اتوبه علیه همین خدا راوجودش بهم ثابت کرد داشتم چیزی می‌خوردم تو گلوم موند به قرآن قسم داشتم  میمردم

از بدو تولد تا همین لحظه صبر کردن درد کشیدن دم نزدن خستم کرده

ولی من بار ها صبر کردم و توی مشکلاتم معجزه‌ دیدم از خدای مهربونم وقتایی که فکر میکردم دیگه به آخرش رسیدم وقتایی که فکر میکردم دیگه تمومه 

الآنم منتظر معجزه هستم😍مطمئنم خدا جونم رهام نمیکنه😍

صبر کن و باورش داشته باش🌷

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔
2805
شش ماه تموم گفتم یا درستش کن یا مهرشو از دلم ببر هر لحظه بیشتر دلم براش تنگ میشه بیشتر دارم پرپر میز ...

سعی کن انقد دور خودت رو از کلاس و کار و فعالیت شلوغ کنی ک فکرت نره سمتش

دیگه دعا هم نخون واسه برگشتنش

دیگه نخواه برگرده

کلا یه مدت دعا و مذهبی بازی رو بیخیال شو

اعصابتو بدتر بهم ریخته این کارا

گذر زمان همه چی رو درست میکنه

بهش دامن نزن

به دلتنگیت

اهنگای غمگینم گوش نکن اگه میتونی

رویاهای بزرگی دارم
کاش مهرش از دلم بره که دارم روانی میشم کاش تموم بشه دست من نیست اخهنمیدونم چرا اینجوری شده دارم میمی ...

باید خودت بخوای دختر خوب پنجاه درصد جبر پنجاه درصد اختیار خدا به انسان عقل داده شعور داده حق انتخاب داده رفت که رفت بدرک که رفت 

راستش منم فقط به در بسته میخورم،از اول سختی،فوت پدرم، برادرم،زندگی کودکی بشدت سخت متاهلی سخت..کاش همه ی اونایی که توو گوشمون الکی از مهربونی ،با حکمت...خوندن ،بیان جواب بدن