2777
2789
عنوان

به دخترم اینجوری میگن عصبی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 78 پست
دختر من چهار سالشه وقتی بچه کوچیکتر میبینه که همه حواسا به اونه اینم میاد بازی میکنه که دیگرانو متوج ...

خوب کاری کردی این بر چسب ها توی ذهن بچه میمونه تا وقتی بزرگ بشن

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من چهار سالشه وقتی بچه کوچیکتر میبینه که همه حواسا به اونه اینم میاد بازی میکنه که دیگرانو متوج ...

منم ی خواهرشوهر دارم اخر حسودایه مثلا من چیزی بخرم این میمیره و زنده میشه شده پول قرض کنه میکنه تا اون وسیله رو بخره... لباس نو کفش نو طلا گوشی هررر چی که فکرشو کنی حتی جوراب نو بخرم تا میبینه رنگش میره میشه مثل گچ دیوار ی چندبار با هم رفتیم بیرون گفتن عروستون چق خوشگله این سریع گفت عق این کجاش خوشگله... و سر این تعریفا دیگه باهام بیرون نیومد  چند روز پیش برگشته به بچه ی پنج ساله ی من میگه حسوده چون بچه ی منم تو این سن دلش جلب توجه میخواد 😐 میخواستم بگم ارع بچه ی من حسوده ولی تو پتیاره با سن خری حسود نیستی

منیرو روانی پور میگه هر وقت بهت اسیبی رسید باید همون لحظه طغیان کنی همون ثانیه اول نباید صبر کنی

یکی از همین فامیلا فردا می‌خوان بیان خونمون و آقا هستن، آخه من به مهمون خونم چی بگم که بی احترامی هم نشه 

یکی از همین فامیلا فردا می‌خوان بیان خونمون و آقا هستن، آخه من به مهمون خونم چی بگم که بی احترامی هم ...

به شوخی و خنده بلافاصله جواب بده من اسم پسر خواهرشوهرم کیارش هست جاریم به شوخی بهش گفت کیانوش با خنده گفتم هی هی سر اسمش حساسم یچیزی میگم دیگه نشه جمعش کرد 

منم ی خواهرشوهر دارم اخر حسودایه مثلا من چیزی بخرم این میمیره و زنده میشه شده پول قرض کنه میکنه تا ا ...

میخواستی بگی یکم سلیقه به خرج بدی هم بد نیست.

تو یه زن گنده حسودی خودتو به آب و آتیش میندازی که عقب نمونی ازم اون وقت به بچه اینجوری میگی،

ولش کن معلومه تو رقابت باشما همیشه بازنده است 😁

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
این بچه که پوستش تیره نیست؟ چقدر ظریف و عروسکه🥹🥹🥹

میگم دیگه سفید نیست ولی تیره هم نیست خیلی ظریفه و ناز، اینا خودشون خیلی سفیدن آخه اکثرا،ولی افتاده دهنشون دیگه میگن از دوست داشتنمونه☹️رو بچه لقب گذاشتن

میخواستی بگی یکم سلیقه به خرج بدی هم بد نیست.تو یه زن گنده حسودی خودتو به آب و آتیش میندازی که عقب ن ...

باورت میشه یبار مدل کاشت ناخون شدم فرنچ زد برام... خواهرشوهرم کاشت نداشت میگفت بدم میاد از ناخون کاشت... تا دید ناخون کاشتم رفت ناخون کاشت فرنچ 😐 یبار موهامو چتری زدم پشت موهامو بافتم حالا این چیه که ادم حسادت کنه؟ چند روز بعد رفتم خونشون دیدم موهاشو چتری زده پشتشون رو بافته😐 یعنی به ی چیزایی حسادت میکنه ادم خندش میگیره... بعد جالبع در نظرش همه حسودن بجز خودش... چند روز پیش مژه چسبونده بودم تو خونه مادرشوهرم بودیم حواسم نبود یهو نگام افتاد بهش دیدم خیره شده بهم تا نگاش کردم اخماشو کشید تو هم به حالت تنفر روشو کرد اونور... منم تو دلم گفتم مردی از حسادت پس بمیر مهم نیست 

و من این سالی یه بار هم برام ناراحت کننده اس،و یکی از این آدما مادرشوهرمه که مدام میبینیمش تحت تاثیر ...

سالی یبار هم اونا رو نبین برا آرامش خودت و بچت

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

2810