2777
2789
عنوان

به دخترم اینجوری میگن عصبی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 78 پست
اتفاقا یه بار همینجوری گفتم که کسی اجازه نداره همچین حرفی بزنه من به دخترم یاد دادم که فقط در مورد ن ...

پس توهم به بچه های اونابرچسب بزن تاحالتوبفهمن واقعاحالم ازهمچین آدمایی بهم میخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا سالی یه بار شاید ببینیمشون

🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

پس توهم به بچه های اونابرچسب بزن تاحالتوبفهمن واقعاحالم ازهمچین آدمایی بهم میخوره

متاسفانه من دلم نمیاد خیلی بچه ها رو دوست دارم با کوبیدن یه بچه بیگناه دیگه از خودم متنفر میشم،و در واقع دختر من از همه بچه ها خوشگلتر و اینو می‌دونن ولی گیر دادن به این یه مورد 

2805
دقیقابعضیاعقده دارن حریف بزرگترانمیشن بابچه هادرمیفتن به نظرم شخصیت اینجورآدمادرحدهمون بچست

حالا خودش شلخته است این دفعه بگه میگم آره مثل اینکه ینفر شلخته باشه هی بهش بگن شلخته یا بگم مثلا به یکی از بچگی بگن شلخته این بره تو ذهنش و تو بزرگسالی شلخته باشه،

می‌دونی از چی ناراحتم ازینکه دخترم خیلی دوسش داره،زن دایی زن دایی میکنه بهش

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

و من این سالی یه بار هم برام ناراحت کننده اس،و یکی از این آدما مادرشوهرمه که مدام میبینیمش تحت تاثیر بقیه اونم میگه بارها تذکر دادم و اونم جنگ راه انداخته که من نومو دوست دارمو و تو زیادی حساسی و... کلا حرف خودشونو میزنن

حالا خودش شلخته است این دفعه بگه میگم آره مثل اینکه ینفر شلخته باشه هی بهش بگن شلخته یا بگم مثلا به ...

این فکرعالیه نزارتودلت بمونه وتاجایی که میشه باهاش رفت وآمدنکن 

خاک توسرش کنن لیاقت نداره بچه بااحساسات پاکش اینوبخواد من که فعلابچه ندارم ولی روزیکه بچه داربشم جلوی هرکسی وایمیستم بخاطربچم میخاداون شخص نزدیکترین آدم زندگیم باشه

و من این سالی یه بار هم برام ناراحت کننده اس،و یکی از این آدما مادرشوهرمه که مدام میبینیمش تحت تاثیر ...

بگواگه دوسش داری تاثیربدروی باوربچم نزارهیچ محبتی ازتون نمیخام ولی اینجوریم نگید

این فکرعالیه نزارتودلت بمونه وتاجایی که میشه باهاش رفت وآمدنکن خاک توسرش کنن لیاقت نداره بچه بااحساس ...

من غلط بکنم خواهر بااون رفت و آمد بکنم،ولی خونه مامانم میبینمش وقتی همه هستن اونم هست

من غلط بکنم خواهر بااون رفت و آمد بکنم،ولی خونه مامانم میبینمش وقتی همه هستن اونم هست

دورازجون عزیزم من باشم وقتایی میرم خونه مادرم که اون نباشه

همیناشانسم دارن بخدااگه مابه بچه خواهرشوهرهمچین چیزی بگیم شوهرامون آبرومونومیبرن اونوقت داداشای مااصلارفتاربدزنشونوبهشون تذکرنمیدن

دورازجون عزیزم من باشم وقتایی میرم خونه مادرم که اون نباشههمیناشانسم دارن بخدااگه مابه بچه خواهرشوهر ...

دقیقاً همینه داداش منم همینه،نه میرم خونه مامانم پرقدرت هم میرم اون نیاد 😅جوابشم میدم با خنده 😅

2810