2777
2789
عنوان

به دخترم اینجوری میگن عصبی میشم

1389 بازدید | 78 پست

دخترم یه مقدار پوستش تیره اس فقط  و خیلی ناز قیافش ولی شعور بعضی فامیلای همسر در این حد که بهش میگن دختر سیاه،برای من رنگ پوست بچم مهم نیس ولی از سلامت روان بچم میترسم که در آینده یه جورایی لقب بشه براش مردممونو می‌شناسیم دیگه و بهش صدمه بزنه نمی‌دونم چجوری جوابشونو بدم دست بردارن،یه بار گفتم حس میکنم بدتر میکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

واقعا بیشعوریه کامله ....

ما دوتا دختر همسایه داشتیم بچه بودن خواهر بودن . خیلی خوشگل بودن . پوستشونم تیره بود . اومده بودن خونمون شوهر عمم خواب بود یهو بلند شد گفت عههههه این ذغالا کجا بودن . 

اون دوتا خجالت کشیدن سریع رفتن  خیلی دلم سوخت 

اتفاقا پوست تیره به بعضی چهره ها میاد

اگه میبینی با صحبت کردن باهاشون درست بشو نیستن، رابطه رو کمرنگ کن سلامت روان بچه مهمتر از ارتباط با چنین آدم هایی هس

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

دختر من چهار سالشه وقتی بچه کوچیکتر میبینه که همه حواسا به اونه اینم میاد بازی میکنه که دیگرانو متوجه خودش کنه،بعد زن داداشم ورداشت گفت حسوده به بچه چهارساله 🤐منم گفتم نباید به بچه‌ها برچسب بزنیم،گفتم والا الان آدمای بزرگ حسودی دارن،

نمی‌دونم جوابم خوب بود یا نه،نظر شما چیه؟

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
دختر من چهار سالشه وقتی بچه کوچیکتر میبینه که همه حواسا به اونه اینم میاد بازی میکنه که دیگرانو متوج ...

چه زن داداش نفهمی داری بخدا بچه داداش منم خیلی نازودوس داشتنیه ولی چون همین یه نوه روداریم خیلی بهش توجه کردیم یه جورایی همه خونواده رومتعلق به خودش میدونه واگه بچه دیگه ای مثلابیادبغل یکیمون خیلی ناراحت میشه خب بچس بعدمادرزن داداشم تاحالاده بارجلو روی بچه گفته دخترم حسوده هربارمامیگفتیم نه مامان جون دخترما خیلی مهربون وخوبه ولی فایده نداشت دفعه بعددوباره تکرارمیکرد منم دیگه یه بارعصبانی شدم  بچه روبغل گرفتم باحرص ازاتاق بردم بیرون گفتم دفعه آخرباشه به بچه داداش من برچسب میزنیدآخرشم شرشدبراخودم ولی اصلاپشیمون نیستم

چه زن داداش نفهمی داری بخدا بچه داداش منم خیلی نازودوس داشتنیه ولی چون همین یه نوه روداریم خیلی بهش ...

بسیار نفهمه،از عمد میگه حرص منو دربیاره،

خوب کردی

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
یه بار بشوربزارشون کنارتادیگه ازاین ککه خوریانکنن همیشه میگم خط قرمزآدم بچشه من بخاطربچم شده زمین وز ...

اتفاقا یه بار همینجوری گفتم که کسی اجازه نداره همچین حرفی بزنه من به دخترم یاد دادم که فقط در مورد نکات مثبت چهره و ظاهر یک نفر میتونیم نظر بدیم که خوشحالش کنیم و همیشه رعایت می‌کنه دختر خوش قلبم از بزرگترها دیگه بیشتر انتظار می‌ره ساکت شدن ولی باز روز از نو روزی از نو

2810