2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسری که تو روزای اول حس چایی نخورده پسر خاله شده بهش دست بده و حس نا امنی بده به دختر بدرد نمیخوره

تو رابطه های قبلیم خجالت میکشیدم روزای اول به دختره بگم تو

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

2805
پسری که تو روزای اول حس چایی نخورده پسر خاله شده بهش دست بده و حس نا امنی بده به دختر بدرد نمیخورهتو ...

این کار یه راه مخ زنی هم هست البته 

پسره میگه شما و فعل جمع می بنده 

که پسر خوبی به نظر بیاد 

شمارو نمیگم واسه خودم پیش اومده

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
این کار یه راه مخ زنی هم هست البته پسره میگه شما و فعل جمع می بنده که پسر خوبی به نظر بیاد شمارو نمی ...

درسته 

ولی بنظرم مخ زنی که با حیله نقشه درست شه بدرد نمیخوره

نظر شخصی من از‌ دروغ متنفرم مستفیم به دختره میگم از شما خوشم اومده نه اینکه با این ترفند مخشو بزنم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

درسته ولی بنظرم مخ زنی که با حیله نقشه درست شه بدرد نمیخورهنظر شخصی من از‌ دروغ متنفرم مستفیم به دخت ...

پسری که بعد چند روز بگه بهم بگو تو خراب نیس؟

دعا کنید برم🇨🇦

پسری که بعد چند روز بگه بهم بگو تو خراب نیس؟

اخه مشخص نمیکنه . پسر دیدم جنتلمن ولی پدر دختر رو دراورده

زمونه بدی شده خیلی باید مراقب باشین

خداراشکر خواهر ندارم چون اگه قلبش رو یع پسری میشکوند با ترفند گول زدن میمردم من

درسته ولی بنظرم مخ زنی که با حیله نقشه درست شه بدرد نمیخورهنظر شخصی من از‌ دروغ متنفرم مستفیم به دخت ...

حاش همه اینجور مثل شما بودن

حاش همه اینجور مثل شما بودن

وقتی از دروغ بدت میاد دیگه کسی تحویلت نمیگیره چون این جامعه عاشق کسایی میشن که دروغ میکن و نقش بازی میکنن

دوستام رو میبنم دختر باز قهار اون وقت دوست دختراشون عاشقشونن چرا چون عاشق ادمای بازیگر میشن 

وقتی از دروغ بدت میاد دیگه کسی تحویلت نمیگیره چون این جامعه عاشق کسایی میشن که دروغ میکن و نقش بازی ...

اون بازیگر هم تا یه جایی بازیگره 

من تعجب می کنم که بعضی از دخترا میرن سمت همچین کسایی 

صداقت بالاترین چیزه تو زندگی

اون بازیگر هم تا یه جایی بازیگره من تعجب می کنم که بعضی از دخترا میرن سمت همچین کسایی صداقت بالاترین ...

درسته صداقت خیلی قشنگه

تعجب نداره چون دوست دارن پسره بازیشون بده

دختر هایی رو میشناسم با اینکه میدونه پسره هوله بهشون خیاانت کرده باز باهاش هستن

صداقت خیلی وقته کم رنگ شده تو این مملکت ….

2810