2777
2789
عنوان

نذر ها و چله هایی که تضمینی حاجت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 182 پست
اخه میگن چله اینا نگیرید چون عدد داره موکل داره و سنگینی موندم والا چیکار کنم

جدی؟؟

منم یجا خوندم چله برداشتن زیاد سندیتی نداره

همینطوری عادی بخونید

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
سلام عزیزم خواهش میکنم وظیفه بود ان شاءالله که به حق حضرت زهرا حاجت روا باشیدپیشنهادم در مورد مشکلتو ...

ممنونم دعا کن برام بتونم انجامش بدم اگر بصلاحم بود 

فقط عزیزم ی چندتا سوال داشتم 

مثلا برای این چله اگر چند حاجت مد نظرمون بود باید چیکار کنیم؟ و اینکه هرروز صدقه دادن اگر نذر کنیم اخر چله مثلا ی مقداری رو به نیت کل چله بدیم چی؟

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم دعا کن برام بتونم انجامش بدم اگر بصلاحم بود فقط عزیزم ی چندتا سوال داشتم مثلا برای این چله اگ ...

ان شاءالله به امید خدا حاجت روا بشید برای منم دعا کنید

مشکلی نیست تمام حاجت هاتون نیت کنید و روی یک برگه کاغذ تمیز بنویسید و جای تمیز بزارید

در مورد این سوال شک دارم

اما میتونید مبلغ مورد نظر مثلا ۵۰۰ هزار تومن 

تو کارتتون داشته باشید اما روزانه مقداریش رو صدقه بزارید برای امام زمان بنظرم این نیت روزانه صدقه نیاز هست

مثلا روزی ۵ هزار تومن به نیت صدقه برای امام زمان

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

جدی؟؟منم یجا خوندم چله برداشتن زیاد سندیتی ندارههمینطوری عادی بخونید

عادی بخونم یعنی عدد در نظر نگیرم؟

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

دوستان فراموش کردم بگم باید برای دوران مشکل ماهانه دارید نایب بگیرید نمازاتون نایب بخونه

البته بازم پرس و جو کنید ببینید ایا باید کل نمازها بخونید یا چی یوقت گردن من نمونخ حتما از یه عالمی سوال بپرسید

ان شاءالله به امید خدا حاجت روا بشید برای منم دعا کنیدمشکلی نیست تمام حاجت هاتون نیت کنید و روی یک ب ...

درسته ممنونم انشالله شماهم حاجت روا بشید 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
دوستان فراموش کردم بگم باید برای دوران مشکل ماهانه دارید نایب بگیرید نمازاتون نایب بخونه

ببخشید عزیزم ی سوال دیگه مثلا اگ کسی الان چله برداشته بعد تقریبا نصفه هاشع بخواد ی چله دیگه هم برداره اشکالی داره؟

ببخشید عزیزم ی سوال دیگه مثلا اگ کسی الان چله برداشته بعد تقریبا نصفه هاشع بخواد ی چله دیگه هم بردار ...

نه عزیز ولی این چله یک تا دو ساعت طول میکشه

زیاد برندارید خسته نشدید

یه شماره هم بهتون میدم سوالی داشتید بپرسید

۰۹۶۴۰۰

عادی بخونم یعنی عدد در نظر نگیرم؟

آره مثلا من هر روز زیارت عاشورا می خونم چون امام حسین رو خیلیییی دوست دارم 

۵ دقیقه بیشتر زمان نمیبره

و باید سعی کنیم کمتر هم گناه کنیم دیگه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
2810