2777
2789
عنوان

نامزدم گوشی من شنود کرده متاسفانه

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 54 پست
آخه ۴۰ میلیون تا الان لباس و لوازم آرایش خریده حالا طلا و اینارو میشه پس داد چیکار کنم

چه جوری گوشیتو شنود کرده؟؟ 

تلگرام یا همون واتساپ چیزی داشتی، اسکن کرده روی گوشی خودش واردشه

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه ۴۰ میلیون تا الان لباس و لوازم آرایش خریده حالا طلا و اینارو میشه پس داد چیکار کنم

بخاطر ۴۰میلیون میخوای ۴۰سال بدبخت بشی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

عجب چه نامزد دلخرابی فکر کردین کسی نمیتونه از اینکارا بکنه ؟همه میتونن این کارو کنن ولی از اون بالایی میترسن ایشون مبتلا به بزرگترین گناه هستن استماع سمع ،خدا عاقبتتو باهاش بخیر کنه امیدوارم بشینی برا زندگیت با ایشون یه تصمیم عاقلانه بگیری 

2805

عقد نکن حتما مشاوره قبل ازدواج برید اگه خودت نمیتونی بهش بگی به پدرت بگو بهش بگه باید قبل ازدواج چندجلسه مشاوره برید قبول کرد که اونجا یه تصمیمی میگیری نکرد بدون یه جای کارش میلنگه مقاومت میکنه

من با ادم شکاک زندگی کردم مصیبته مصیبت هروز باید خودتو بهش ثابت کنی درعین بی گناهی باید ثابت کنی گناهی نکردی همش تنت میلذزه بخدا ارامشو ازت میگیره حالا من یه بچه دارم نمیتونم دیگه کاری بکنم وهمسرم بعد یه اتفاق اینجوری شد ولی شماهنوز فرصت داری خودتو بدبخت نکن اینجوری بهت بگم من حتی توخونه خودم تنها حق ندارم بمونم صبح که دخترم میره مدرسه باهاش میرم ظهرم باهش برمیگردم الکی انجمن مدرسه شدم که توخونه نباشم وگرنه یسره باید جواب پس بدم حالا بگیربرو تااخرش

چه جوری گوشیتو شنود کرده؟؟ تلگرام یا همون واتساپ چیزی داشتی، اسکن کرده روی گوشی خودش واردشه

چون هر تماسی با هر کسی داشته باشم متوجه میشه واقعا جالبه 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

من هر چن وقت یه بار به تاپیکات میرسم تو نی نی سایت 

و واقعا واسم عجیبه ک هرچی پسر دورته ادمای عجیبی ان طوری که تو واقیت ما نمیبینم همچین ادمایی رو یا اگ باشه خیلی شدت کمتر و انگشت شماره 

ویژگی های همشون ادمای بد دل و شکاک اونم شدید و عجیب غریب (دختر بگرد تو رفتارا و کارای خودت تو ذهنت ببین چ ویژگی داره ک همچین ادمایی و جذب میکنی یه تراپیستم برو)

خودتو بدبخت نکن بخدا این پول ک معیارش قرار دادی خوشبختت نمیکنه    پول خوشبختی میاره ولی در کنار ادمی ک حداقلش مشکل روانی نداشته باشه