2777
2789
عنوان

دختر عموم حق داره بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گله کرده زن عموم گفته بهش حسود

از باباش باید بپرسه

یا عروس تجربه ی رانندگی داشته یا کلاس میره و خیالشون راحته که آسیبی نمیبینه و نمیزنه. یا سنش بیشتره...

خلاصه احتمالات زیادن. خودشون باید دلیلشو بگن

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

2805
پدر مادرهای ایرانی علاوه براینکه پسر دوست هستن عروس دوست هم هسن

آره بخدا دختر غریبه رو از دختر خودشون بیشتر میخوان

تازه مامان من همیشه میگه باید پدر مادر واسه پسرشون خونه درست کنن تا عروس نره خونه غریبه مستاجرش ولی به مستاجری دخترشون راضین 

نه عروس کوچیکترهباهم رفتن گواهینامه گرفتن

پس یا به عروسشون بیشتر اعتماد دارن یا باهاش رو دروایسی دارن یا بخاطر پسرشون اینکارو کردن که فردا مشکلی بین زن و شوهر پیش نیاد و دعواشون نشه

بهرحال آدم با بچه ی خودش راحت تر از عروس و داماده

پس یا به عروسشون بیشتر اعتماد دارن یا باهاش رو دروایسی دارن یا بخاطر پسرشون اینکارو کردن که فردا مشک ...

یعنی دل دخترشون مهم نیست که شکسته؟

خیلی سخته پدر مادر یه دختر غریبه رو از خودت بیشتر بخوان وبهش اعتماد داشته باشن مگه دخترشون دشمنشونه بهش اعتماد ندارن

حقه واقعاپسراروبیشتردوس دارن

مادر من موقعی که عصبانیه فحش مرگ وخیلی فحش های بد به منو خواهرم میده یا خواهرمو هر وقت میزنه از موهاش میکشه منم بچه بودم همونطور بود ولی اصلا با داداشم اینطور نیست 

هعی شانس ماست مامان منم انقدمنووتوبچگی زده الان میگ من نزدمت یاخدانکنه به شوخی ب داداشام چیزی بگم سر ...

مامان منم همینطوریه انگار داداشم خدای دومشه من یه چیزی به داداشم میگم مامانم میگه این یدونه پسرو به من نمیبینی اینقدر اذیتش میکنی

پس یا به عروسشون بیشتر اعتماد دارن یا باهاش رو دروایسی دارن یا بخاطر پسرشون اینکارو کردن که فردا مشک ...

هر کدوم ازین یا ها باشه

که همش بافته ذهنه

در نهایت باعث کدورت بین بچه ها میشه

و این از بی سیاستی و ضعف پدر مادره

یعنی دل دخترشون مهم نیست که شکسته؟خیلی سخته پدر مادر یه دختر غریبه رو از خودت بیشتر بخوان وبهش اعتما ...

دخترشون خب شاید بهتر باشه که درکشون کنه

آدم با غریبه رودروایسی داره بهرحال. حتی اگه عروس باشه. سخته آدم بهشون نه بگه

2810