2777
2789
عنوان

تاحالا شوهرتون جلو مهمون فحشتون داده بعدش چیکار کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 58 پست

بگو خودت سر شوخی رو باز کردی منتظر باش که شلنگو جلو همه بگیرم سمتت. مهمونم که نداریم یا خانواده منن یا تو عشقم. دو سه تا تیکه تاپم آماده کن یه بار دیگه ناراحتت کرد جوری سوژش کن شوخی یادش بره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بگو خودت سر شوخی رو باز کردی منتظر باش که شلنگو جلو همه بگیرم سمتت. مهمونم که نداریم یا خانواده منن ...

تازه میدونی چی گفت

گفت شانس منه دیگه تا چیزی بگم گریه میکنه

چرا شوهارتون اجازه نمیدن اینستا داشته باشین؟ 

یه برنامس دیگه مگه لازمه مجوز صادر کنن🥴

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

خیلی خیلی زیاد برام پیش اومده 😐🤦🏻‍♀️

شوهرم جلو باجناقش بهم گفت مث گاو میمونی 

ی سری با عروس و دختر جاریم تو ی مهمونی نشسته بودیم عروس جاریم از من بدش میاد منم تازه کاشت ناخون گذاشته بودم رنگ مشکی بود از حسودی بهم گفت این سوسکا سیا چیه زدی ب دستت 🙁🙁جاریمم گفت اره اصلا قشنگ نیس

من گفتم خیلی هم قشنگه شوهرم خودش گفته این رنگی بزن گفته خیلی هاته 

بعدشوهرم از بیرون اومد گفت من کیه گفتم ناخون این رنگی بکاری اصلا قشنگ نیس موافقم 😐😐قشنگ ضایع شدم قهر کردم رفتم 

خاک تو سرش 😭😭😭

چرا بغض کردی؟اخه حرفای چرت ارزش داره ناراحت بشی معلوم خیلی حساسی ادم به هر حرف مزخرفی ناراحت بشه و گ ...

آره بهتره همینکارو کنم

ولی دیگه خیلی خشک با خانوادش و خودش رفتار کنم 

الان پا میشم خونه رو مرتب میکنم بعد هم به خودم میرسم 

بعداز ظهر هم به زور میگم ببره خرید آشغال عوضی 

2810