2777
2789
عنوان

تاحالا شوهرتون جلو مهمون فحشتون داده بعدش چیکار کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری عزیزم اول خودت اروم شو و بذار یکم ذهنت اروم تر بشه بعد با همسرت صحبت کن بگو خواهرت هم مهمون ...

اصلا بگو خواهرش مهمون باشه نباشه ربطی نداره تنهام که باشیم حق نداری بی احترامی کنی 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

2805

جلو مهمون که نه یبار سر اینکه بهش گفتم تو مهمونی پاشو زودتر بریم اومدیم خونه گفت تو شوهرمنی یا من شوهر تو؟ اومدم حرف بزنم گفت دهنتو ببند خفه شو ...

برای اولین بار اینجوری حرف زد باهام . تا صبح گریه کردم

امشب خونه مادرش اینا دعوتیم یجور بگو رفتار کنم که بسوزن و بسوزه خودم میگم برم خرید لباس نو بپوشم زیا ...

اینستا نصب کن جلوی خواهرشوهرت جوری گوشی دست بگیر ببینه .یه چیز توپ هم بخر خواهر شوهرت گفت مبارکه بگو مرسی عوارض دهن شلی داداشته بهش گفتم هربار یادت بره رییس کیه باید تنبیه بشی برام خرید کنی تا ببخشمت 

معذرت خواهی ک هیچ تا نگفته گه خوردم کوتاه نیا مردیکه جوگیر

اگر من بودم مهریم رو میگذاشتم اجرا ! یه کار شرعی و عرفی و قانونیم هست . خدا هم نمیگه چرا این کار کردی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

اگر من بودم مهریم رو میگذاشتم اجرا ! یه کار شرعی و عرفی و قانونیم هست . خدا هم نمیگه چرا این کار کرد ...

باهات موافقم 

اولین بار هر گه خوردن اینجوری باید آخرین بارش باشه 

مگه این تحفه ها چی دارن برای ما ک تازه غرور ما رو هم خرد کنن سیکتیر بابا

باهات موافقم اولین بار هر گه خوردن اینجوری باید آخرین بارش باشه مگه این تحفه ها چی دارن برای ما ک تا ...

اونم جلو خواهر از خودش تحفه تر 🙄🙄🙄

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

مردا فکر میکنن خانوادشون خدای روی زمینن البته بهضی خانواده شوهرا خدایی خوبن اما بعضیاشون....کار شوهرت اشتباه بوده ولی عزیزم هرکی هر کاری رو میکنه نباید بگی منم انجام میدم مگراینکه بپرسن ازت،به شوهرتم بگو اینجوری حرف میزنی کلا دوس ندارم ولی حالا  جلوی هیچکس جز خودمون این رفتارو بامن نکن ناراحت میشم حتی بچه حتی مادر خودم

امشب خونه مادرش اینا دعوتیم یجور بگو رفتار کنم که بسوزن و بسوزه خودم میگم برم خرید لباس نو بپوشم زیا ...

اگر میتونی سر فرصت بشینید حرف بزنید و با زبون خوش بهش بگو احترام خودش و خودت رو نگه داره . اینجوری لج و لجبازی هم خوب نیست . اما یکم اونجا بهش بی محلی کن . اگه چیزی گفت بگو اینا غریبه نیستن که خانوادتن . البته مواظب باش اونا نخوان جوابتو بدن . دو تایی حرف بزنید .