2777
2789
عنوان

شوهرم وام ازدواجو برا خودش خرج کرد انتظار چیز دیگ داره

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حکم توقیف یعنی میفروشن؟ میدن بهم؟ من میخوام خودم بعنوان مهریه بکنه بنامم. میگ ۵۰ متر بسه؟ گفتم ۵۰۰ ...

نه، که نتونه اموالش رو به نام کسی بزنه و بگه هیچی ندارم.‌چون اگه هیچی به نامش نباشه مهریه هیچ، قسطش میشه دو قرون.  

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

2805
این داستان شوهر لاشی 🤳

همش از دخترا تعریف میکنه با ذوق و خوشحال . نکاه های خیره هم داره ب دخترا.

جوری بهشون اهمیت مده ک بمن نمیده. م تاپیک هم زدم درمورد دخترا اگه خونده باشین

الان بهش بگم فردا برو مهرم رو بده؟ خونت رو بعنوان مهر؟ آنقدر خسیسه از جیب منم برامن خرج نمیکنه. فقط ...

اصلا بهش نگی میخوایی مهرت رو بذاری اجرااااا، وگرنه میره اموالشو به نام کسی میزنه

اگه تصمیمت واقعا طلاقه برو مهرت رو بذار اجرا و قبلشم چیزی بهش نگو

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

همش از دخترا تعریف میکنه با ذوق و خوشحال . نکاه های خیره هم داره ب دخترا. جوری بهشون اهمیت مده ک بمن ...

اره خوندم متاسفانه از بابت تو خیالش جمعه میدون هر کاری کنی نمیری 

بنظرم اصلا راجب مهریه حرفی نزن چون ممکن راضیت کنه اینکار نکنی وقتی گذاشتی اجرا  بهش بگو

خسته از نرسیدن ب آرزوها 
نه، که نتونه اموالش رو به نام کسی بزنه و بگه هیچی ندارم.‌چون اگه هیچی به نامش نباشه مهریه هیچ، قسطش ...

خانوادش  دیروز گفتن بنام خودته زنت میگیره با این اوضاع. آوند میگ بنام مادرم باید بزنم مادرم سختی کشید.

گفتم همه ارث رو گرفتن. تونگیری؟.

الان تواین ۱ ماه ۶ بار رفت سلمونی و ۶ تومن لباس گرفت و الان ماشینو برد کارواش شیشه دودی کرد

الان بهش بگم فردا برو مهرم رو بده؟ خونت رو بعنوان مهر؟ آنقدر خسیسه از جیب منم برامن خرج نمیکنه. فقط ...

تا همەچی بنامشە و نزدە بە نام خواهر برادرش بیخبر برو شکایت مهریەت رو بکن،این شش سال نفقە ندادە شاید اینم بتونی بگیری اطلاع ندارم،شکایت وامت رو هم بکن کە ازت گرفتە

ولی وقتی کە مطمئن شدی میخوای طلاق بگیری،هول هولکی نری کە بعدا پشیمون بشی دست از پا درازتر برگردی

فقط تااونموقع چیزی از مهریە و اینا بهش نگو کە چشمش بترسە بدە ب کسی دیگە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
اره خوندم متاسفانه از بابت تو خیالش جمعه میدون هر کاری کنی نمیری بنظرم اصلا راجب مهریه حرفی نزن چون ...

از دفترخوته بزارم اجرا؟ نمیخوام شکایت کنم .

چون مهریه در طول زندگی هم میشه گرفت

خانوادش دیروز گفتن بنام خودته زنت میگیره با این اوضاع. آوند میگ بنام مادرم باید بزنم مادرم سختی کشی ...

واقعا ک   تو این دوره زمونه رل طرف هم مخارج میده این ک دیگ شوهره نمیدونم ب خودش چی فکر میکن من بودم هفته اول جدا میشدم

خسته از نرسیدن ب آرزوها 
اگ مهریه رو میخای باید بری جایی ک عقد کردی بزاریش اجرا

آره قبلش با وکیلی ک رفت براخونش شکایت کرد واس حکم تخلیه .برم مشورت کنم.

این وکیل هم من پولشو دادم من گفتم برو وکیل تخیلی کنه

واقعا ک تو این دوره زمونه رل طرف هم مخارج میده این ک دیگ شوهره نمیدونم ب خودش چی فکر میکن من بودم ...

الان دیروز ۸ ساعت .

۱ تومن کا کرده  ۷۰۰ برا خودش خرج کرد.

۳۰۰ بهم داد گفت بزار کتار برای قسطام و بنزین و خرج ماشین اصلا خرج نکن‌

تو مدیریت کن دیگ.

گفتم همه رو خودت داری مدیریت میکنی.

من چطور مدیرت کنم؟.

مسخرم میکنه

2810