2777
2789
عنوان

شوهرم وام ازدواجو برا خودش خرج کرد انتظار چیز دیگ داره

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶سالە عقدی نرفتی خونە خودت؟؟

شوهرم خونه داره دلش نمیاد خواهر برادرشو از خونش بندازه بیرون هه. با اینکه منو شوهرم رو الان ۴ ساله ا خونه شوهرم بیرون کردن و جیک نزد.

اذیتش کردم حقوقشو خوردن.

ضربه مالی جانی زدن بهش براش مهم نیست.

ولی اگه من وامم رو بگم چرا خرج کردی بهم‌میگ طلاق.  بخودم خیلی میرسه من لباسای مجردیمو هنوز میپوشم

2805
چقدر همه چیز قاطیفقط نمیدونم،چراهرسری وام کرفتید، به مادر خواهر،برادرش پول دادیدقرض دادید؟

ن خیلی بهشون اهمیت میده. من مهم نیستم منو دوسنداره ‌خر نیستم میفهمم

شوهرم خونه داره دلش نمیاد خواهر برادرشو از خونش بندازه بیرون هه. با اینکه منو شوهرم رو الان ۴ ساله ا ...

این چە مردیە بهش تکیە کردی

والا ناراحت نشی،بیشتر نامرد بهش میخورە

مث داماد عوضیع ما

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
بهش میگی میگ برو طلاق .دختر خوب هست پره.پرتوقع نباش

طلاق بگیری بیشتربرنده ای دخترمگه این تحفه چی داره چارچنگولی چسبیدی بهش هرچی وام کوفتی گرفتی دودستی میدی بهش 6سال به قرآن کم نیست هاالان بایدتوبچت توبغلت بودنه اینکه منتظربشی شازده ببینی چی می‌خره برات طلاق بگیرتوروخدابری هم زیریه سقف همین آش وکاسه ست بایه بچه اونوقت بایدطلاق بگیری

آره سوارم شده .فکر میکنه سادم. ن دختر ندام شوهر اولمه

راست میگه ساده‌ای

اگه ساده نبودی که وضعت این نبود

فردا صبح زود بلند بشو، برو مهریت رو بذار اجرا و حکم توقیف. بعدشم طلاق بگیر

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

وام ازدواج خودتم دادی اون؟

آره گفت کارکنم خرجشون بدم باهاش. خودش کلی خونه و زمین و اموال داره از من میگیره.

من تنها چیزم وامم بود همه رو دادم. ببینم خودشم تمام چیزشون بمن نیده؟ ن صد هزاری از خودش جدا نمیکنه.

کارهم میکنه هه رو خرج خودش میکنه.

لپتاپ ۵۰ تومنیشم گرفت برد گدا

راست میگه ساده‌ایاگه ساده نبودی که وضعت این نبودفردا صبح زود بلند بشو، برو مهریت رو بذار اجرا و حکم ...

حکم توقیف یعنی  میفروشن؟ میدن بهم؟

من میخوام خودم بعنوان مهریه بکنه بنامم.

میگ ۵۰ متر بسه؟

گفتم ۵۰۰ مت خونه داری ۵ هزار متر زمین داری نصفش مسکونی نصفش کشاورزی.

میگی ۵۰ متر؟

طلاق بگیری بیشتربرنده ای دخترمگه این تحفه چی داره چارچنگولی چسبیدی بهش هرچی وام کوفتی گرفتی دودستی م ...

دیگ صبرم تموم شده خانوادش میگن صبر کن اینم صبر میکنه . میگن ۱۰ سال مردم عقد می‌مونن اینم گوش میده. هرچی میگن گوش میده  حرفم نیس. مریصم گرد ۸ ماه خونه نشین شدم

2810