کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به نظرم با یه فیلمی رادیویی اهنگی چیزی از جات بلن شو برو جمع و جور کن در حد نگا کردن ته هیلی تمیز ظرفارم اگه کمن نشور ولی زیاد یه رست بزن قشنگ خانومم تو میتونی بعدش بگیر کتاب بخون یا بخواب
برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال
میدونم چی میگی عزیزم دلی به حرفم گوش کن میخوای یا خسته تر میشی و میگیری یه فصل میخوابی یا انرژی ات بر میگرده و ب کارای دیگت میرسی قشنگ
برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال