2777
2789

یه خانوم معلمی تو فامیل ما هست دیروز تو مهمونی بحث دانش آموزاش بود میگفت با ۲۰ سال سابقه تدریس ۹۰ درصد مادرایی که میان پیش من همش از هوش و استعداد و نبوغ بچه شون تعریف میکنن حتی اونایی که بچه تنبل و خنگ دارن معتقدن که خیلی باهوشه ولی چون شیطون و حواس پرته درس نمیخونه🤷🏻‍♀️

چه بخواین باور کنیم چه نکنیم اکثر بچه ها در حد متوسط هستن یه درصد کمی با هوش و استعداد پایین تر و یه درصد خیلی کمتری با هوش و نبوغ بالا.

احتمال این که بچه شما متوسط و پایین تر ازمتوسط باشه خیلی زیاده 

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

اتفاقا استعداد فقط درس نیست 

این تفکر برا ۲۰ ساله پیشه 

مگه فقط ریاضیات و حفظیات  نشانه هوشه؟؟

الان مسی کدوم معادله دیفرانسیل رو حل کرده ؟؟

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چرا؟

چون یه کودک در شمارش نبوغ داره، یه کودک در ورزش ، یکی تو خواندن و....

اینه که مادر خواه ناخواه اون قسمت مثبت بچه ش رو دوست داره بزرگ نمایی کنه

هر بچه ای یک نقطه مثبتی داره

هیچکی از همه لحاظ نمیتونه ۱۰۰ باشه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
2805

همه بچه ها با هوش هستند اما هر کدام در زمینه های مختلف استعداد های متفاوتی دارند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اتفاقا استعداد فقط درس نیست این تفکر برا ۲۰ ساله پیشه مگه فقط ریاضیات و حفظیات نشانه هوشه؟؟الان مسی ...

میدونم اما مادرایی که میان تعریف میکنن منظورشون همون ریاضی و علوم و در موارد کمتر حفظ کردنیه

طبیعیه 😄😄 . چون عاشق بچه هاشون هستن و شما وقتی کسی رو خیلی دوست داری ، همه چیزای مربوط بهش و کاراش به نظرت متفاوت و خیلی جذاب میاد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
طبیعیه 😄😄 . چون عاشق بچه هاشون هستن و شما وقتی کسی رو خیلی دوست داری ، همه چیزای مربوط بهش و کاراش ...

خدا به معلما صبر بده که باید چنین حرفایی رو هر هفته از والدین بشنون😅

استعداد فقط شامل درس و تحصیل نیست 

بعد اصلا بچه خنگ نداریم ...همه در سطح خودشون نابغه هستن ب شرطی که کشف بشن 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مامان خودمم همیشه تو همین توهمه فکر میکنه من خودمو دست کم میگیرم وگرنه هیچ کس هوش و استعداد منو نداره میگه تو اگه تجربی خونده بودی راحت پزشکی می آوردی 🤣🤣🤣 در حالی من همیشه یه دانش اموز و دانشجوی متوسط بودم و حتی یه درسی مثل ریاضی رو با معلم خصوصی و تهش با ۱۲ قبول میشدم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه