2777
2789

سه سال میتونی با هاش باشی اصلا ده سال باهاش باش ولی نه با فکر این که میاد خاستگاری فقط برای دوستی روش حساب کن درصد خیلی بالایی هست هیچ وقت نیاد خاستگاری پس اگه با این امید میخوای ادامه بدی به خودت ظلم کردی

خب من نمیشناسم زیاد ۸ ماهه باهمیم چرا باید بیاد جلو میگم همون دو سه سال باشم بشناسمش شاید خوب نبود

طبق شناختی که تو این ۸ ماه داشتی تصمیم درست رو بگیر

کلا روانشناس ها میگن ۶ ماه برای شناخت واسه ازدواج کافیه...

ببین از نظر شخصیتی ارزش صبر کردن داره؟

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

پسر ۲۱ ساله هنوز به بلوغ نرسیده که بخاد از الان برای کل اینده ایی که پیش روشه تصمیم بگیره

ادما تازه ۲۵ سالگی به بعد بلوغ کامل میرسن میتونن پیش بینی کنن که برای ایندشون چه تصمیمی بگیرن وگرنه اینده تو سن ۲۱ سالگی اصلا قابل پیش بینی نیس

ادم اخلاقش عوض میشه جهان بینیش تغییر میکنه مسیر زندگیش تغییر میکنه بعد تو نشستی به هوای قول ازدواج یه پسر ۲۱ ساله؟؟

خودتم بچه ایی هنوز نمیفهمی اصلا ازدواج کردن یعنی چی

بنظرم بهتره الان تمرکزت رو ایندت باشه دوست پسرتم به عنوان یه دوست پسر فقط نگه داری نه انتظار برای شوهر اینده

پسره باد معده در کرده یه چیزی بهت گفته تو این وضع مملکت و گروتی واقعا تو باورت میشه یه جغله بچه بیاد راجب ازدواج حرف بزنه اون هنوز شلوار خودشو نمیتونه بالا بکشه😅

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

چرا میکی بگیر نیست خب با کدوم پول بیاد بگیره ؟

کسی که بخواد بگیره وعده سر خرمن نمیده تازه بگه اگه با هم بودیم ،یه جور برای خودش جاده باز میکنه که تو اعتماد تو بهش بیشتر کنی اگه میخواست بگیره یه پولی جور میکرد  میومد خاستگاری حرفهاشو میزد وعده سر خر منشو میداد یا قبول میکردید یا نه تازه اگه باباش داشت کمک میکرد میتونست یه کاری کنه  ولی وقتی باباشم نداره این دانشجو تا بخواد استخدام بشه پول جمع کنه برای ازدواج ده سالی طول می‌کشه ،کلا راهی برای گرفتنش وجود نداره خودشم می‌دونه شما هم میدونید خداروشکر دل به ازدواج باهاش نیستی قصدت هم ازدواج نیست پس فکرتو الکی درگیر نکن وقت بگذرون بره

کسی که بخواد بگیره وعده سر خرمن نمیده تازه بگه اگه با هم بودیم ،یه جور برای خودش جاده باز میکنه که ت ...

خب سنش کم نیست ۲۱ برای ازدواج؟  بعضی رفتار هاش بچه بازی داره داخلش بعدم من خوب نمیشناسمش گفتم به خودم خودش زمان بدم همو بشناسیم بعدم بابام تو این سن عروسم نمیکنه