2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمون داداشت درس، میخونه؟

البته برگردم هم دیگه شهر خودمون میرم دانشگاه 

نه یه بیش‌فعاله که کسی به فکرش نیست ببرتش دکتر

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
2805
چرا باهاش زندگی میکنه؟یه سرکنگبین درست کنه با آب خنک بده بابات

تا کس با این چیزا آروم شه

اون نیاز به روانشناسی روانپزشکی چیزی داره که نمیره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بابات پولداره؟ یه خونه کوچیک بگیرید برا خودتون

به نظرت موافقه یه خونه بگیریم جدا شیم🚶‍♀️

موافق نیست؟ یه مدت هارت و پورت میکنه میشینه سر جاش

عزیزم گفتنش راحته

عملی کردن اینا اصلا راحت نیست

و تو خانواده ما غیرممکنه 

نه من میخوام بهم بگن حتمانمیتونم اینور راحت واسه خودم بگردم اونا اذیت شنشاید بتونم کاری کنم بهتر از ...

اگه نتونی کاری کنی خودت ضربه میبینی من افسردگی وناراحتی اعصاب گرفتم زد به معدم هی خودخوری میکردم سربچه هاوشوهرم ناراحتیموخالی میکردم به خودم اومدم گفتم من وبچه هام چه گناهی کردیم بایدپاسوز بی فکری بقیه بشیم زندگیمو زهر کردم به خودم تونکن من خیلی وقتا الکی دعواراه مینداختم باشوهرم بعدن میفهمیدم بخاطرفشارروحی که ازحرفای خانوادم بوددعواراه انداختم اعصابه همه روخوردمیکردم

اگه نتونی کاری کنی خودت ضربه میبینی من افسردگی وناراحتی اعصاب گرفتم زد به معدم هی خودخوری میکردم سرب ...

خب من مجردم

من حتی اگه نتونم کاری هم کنم میخوام بدونم

نمیتونم نادیده بگیرمشون