2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیبوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 4036 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون خانومی ک تو ماشینم بوسه دارن چقد برا همتون سنگین تموم شده حسودی نکنین 😂😂

آره خواهر انقد دروغ شنیدن فکر می کنن این چیزاهم فخر و پز و کلاس داره😂

اکثر اقایون گرم مزاجن حالا این خانومم یه سوالی براش پیش اومده هرکی بجای راهنمایی داره یه تیکه میندازه

عزیزم خیلی ربط داره زنهایی که زندگی عاشقانه و زندگی بدون عشق رو با هم تجربه کردن اینو قشنگ درک می‌کن ...

خب همه آدما که قرار نیست مثل هم باشن نمیشه اون مرده واسه بقیه مردا نسخه بپیچه که ، میدونم قضیه استارتر با اینی که من الان میگم زمین تا اسمون فرق میکنه ولی من خواهرزاده ۶ سالم رو از همه بیشتر دوست دارم اما وقتی بوسم میکنه لپم رو پاک میکنم بدم میاد. اصلا ربطی به دوست داشتن نداره یه وسواسه که یه مشکل هم هست باید حل بشه حالا با مشاور یا هرچی

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

پس هیچکس نبوده که شوهرش لب نگیره ...بخدا فکر کردم عادیه شاید بعضی ها خوششون نیاد ...پس واقعا یه چی ه ...

ن بابا من خودم خیلی بدم میاد. واقعا چندشم میشه.

بنده خدا همسران شاید مث منه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
از شوهرم خجالت نمیکشم...احساس می‌کنم اگر بگم و ببوسه اون بوسه دیگه برام فایده و لذت نداره ...چجوری ب ...

من خودم اینجوری بودم از بوسه لب حالم بهم میخوره  دست خودم نیست😐اصلا بحث بو اینا نیست چندشم میشه.البتهههه اینکه از شوهرم متنفربودم بی تاثیر نبود

سنتی بود ولی وقتی من دید عاشقم شد که گفته بود یا این یا هیچ دختری

راه حلی نیست تا صحبت کنید باهاش البته نه اونقدر جدی ک بگع برات مهمه مثلا شب ک میرید بخوابید تو رختخواب خیلی رندوم بگو مثلا علی تو چرا منو نمیبوسی 

2 تا کار میکنه یا میبوسه ک ثابت کنه همچنین چیزی نیست 

یا دلیل میاره

همین 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

آره خواهر انقد دروغ شنیدن فکر می کنن این چیزاهم فخر و پز و کلاس داره😂اکثر اقایون گرم مزاجن حالا این ...

بلاخره هرکس یجوره دیگه بعضیا فک میکنن پز میدی 

تو قَرارهِ مَنی و مَن بی قَرارهِ تو 🤍
2810