2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیبوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 3787 بازدید | 128 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اندامم خوبه زایمانم نداشتم نه جدیدا اینجوری نشده عقد خوب بود ازوقتی رفتم خونه خودم اینطوری شده تقریب ...

راست میگه ...مردا که فکرشون درگیر باشه رابطه جنسیشون کم میشه ..مخصوصا گرفتاری مالی داشته باشن

2805
اندامم خوبه زایمانم نداشتم نه جدیدا اینجوری نشده عقد خوب بود ازوقتی رفتم خونه خودم اینطوری شده تقریب ...

شوهر منم همچین شده ی مدته بااین تفاوت ک میدونم خیلی درگیر کلا سرکاره 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اصلا طبیعی نیس..مهم ترین بوسه همون بوسه از لبهواقعا تعجب کردم شنیدم مگه میشهآدم هرچقد هم چندشش بشه ا ...

از اون حرفا بودا چرا الکی تو دل استاتر خالی می‌کنید 

همسرش فقط وسواس داره ایشون داره میگه تو بوسه و محبت های دیگه کم نمیزاره 

عشق ربطی به این چیزا نداره اینجا خانمی بود ک شوهرش هروز باهاش رابطه داشت ولی آدم حسابش نمیکرد صیغه هم داشت 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اره شوهر منم سرکاره دائم ی جوری شده که مردا همه سرکارن فکراشونم درگیره.زندگی ها سخت شده

زندگیا سخت شده خییییلی چاره نیس 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

2810