2777
2789

تایم ندارم میتونم یه ساعت تو محلول آب نمک بذارم ؟

🌸امضامو دیدی برام صلوات بفرست کنکورمو خوب بدم🥺♡|• 𝓣𝓱𝓮𝓻𝓮 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝔀𝓸 𝓽𝔂𝓹𝓮𝓼 𝓸𝓯 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝔀𝓲𝓵𝓵 𝓽𝓮𝓵𝓵 𝔂𝓸𝓾 𝓽𝓱𝓪𝓽 𝔂𝓸𝓾 𝓬𝓪𝓷𝓷𝓸𝓽 𝓶𝓪𝓴𝓮 𝓪 𝓭𝓲𝓯𝓯𝓮𝓻𝓮𝓷𝓬𝓮 𝓲𝓷 𝓽𝓱𝓲𝓼 𝔀𝓸𝓻𝓵𝓭: 𝓽𝓱𝓸𝓼𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝓪𝓻𝓮 𝓪𝓯𝓻𝓪𝓲𝓭 𝓽𝓸 𝓽𝓻𝔂 𝓪𝓷𝓭 𝓽𝓱𝓸𝓼𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝓪𝓻𝓮 𝓪𝓯𝓻𝓪𝓲𝓭 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓲𝓵𝓵 𝓼𝓾𝓬𝓬𝓮𝓮🤍 

دیگه وقتی تایم نداری همون یه ساعت هم خوبه، اگه برنج تازه هست که کامل اوکیه، اگه کهنه هست یکم بیشتر باید بمونه که حالا تایم نداری اشکال نداره، وقتی کم میخوای بمونه نمک نزن

امضا ندارم اثر انگشت زدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خیلی وقتا اصن خیس نمیکنم🤣من اشپزیم خوب نیس نمیتونم کمکت کنم

منم دانشجو ام بلد نیستم آشپزی 🥺

🌸امضامو دیدی برام صلوات بفرست کنکورمو خوب بدم🥺♡|• 𝓣𝓱𝓮𝓻𝓮 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝔀𝓸 𝓽𝔂𝓹𝓮𝓼 𝓸𝓯 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝔀𝓲𝓵𝓵 𝓽𝓮𝓵𝓵 𝔂𝓸𝓾 𝓽𝓱𝓪𝓽 𝔂𝓸𝓾 𝓬𝓪𝓷𝓷𝓸𝓽 𝓶𝓪𝓴𝓮 𝓪 𝓭𝓲𝓯𝓯𝓮𝓻𝓮𝓷𝓬𝓮 𝓲𝓷 𝓽𝓱𝓲𝓼 𝔀𝓸𝓻𝓵𝓭: 𝓽𝓱𝓸𝓼𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝓪𝓻𝓮 𝓪𝓯𝓻𝓪𝓲𝓭 𝓽𝓸 𝓽𝓻𝔂 𝓪𝓷𝓭 𝓽𝓱𝓸𝓼𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝓪𝓻𝓮 𝓪𝓯𝓻𝓪𝓲𝓭 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓲𝓵𝓵 𝓼𝓾𝓬𝓬𝓮𝓮🤍