2777
2789
عنوان

دو ماه از تجربه ی معلمیم میگذره

112 بازدید | 16 پست

و هر روز بیشتر از قبل مشتاق رفتن به سر کلاسم...بچه هارو دوست دارم...عاشق محیط کلاس و بوی کلاس و دفتر و کتابم...

هر روز کلی ایده دارم که جلسه ی بعد اجراشون کنم...

به نظرتون ممکنه جو گیری باشه یا میشه گفت واقعا تو جایگاه واقعیم قرار گرفتم...

(من مهندس معمار هم هستم و تو اون حوزه هم تو خونه فعالیت دارم و دوست دارم ...اما قبلا که شرکت مهندسی میرفتم راضی نبودم و محیط رو دوست نداشتم...اما حس کردم معلمی رو دوست دارم ...یکبار آزمون دادم و قبول شدم...

خیلی خوشحال و راضیم اما همش میگم نکنه اولش باشه و بعد اوضاع تغییر کنه هر چند می‌دونم کم کم بعضی چیزها عادت میشه و تکراری ...ولی خب  فکر می کنم تکراری دوست داشتنی فرق داره با تکراری عذاب آور 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تبریک میگم انشالله که این حس و حال خوب همیشگی باشه براتون

عزیزم چه جوری آزمون دادین منم لیسانس دارم ولی هیچی نخوندم نمیدونم شرکت کنم یا نه میشه راهنمایی کنید از کجا منابع پیدا کردید و چقدر خوندید

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          
تبریک میگم انشالله که این حس و حال خوب همیشگی باشه براتونعزیزم چه جوری آزمون دادین منم لیسانس دارم و ...

ممنون عزیزم من کتاب خوندنو دوست دارم کلا تخصصیامو همیشه خورده خورده می خوندم...عمومی و اختصاصی رو دو ماهه خوندم روزی پنج ساعت...با تمرکز و دقت ولی روزنامه وار می خوندم...خلاصه نویسی هم می کردم...منابع اصلی رو یسری دانلود کردم یسری رو از کتابخونه عمومی گرفتم

خداروشکرررر😍💚🫂❤

عزیزم بر فرررض که همینم که میگید باشه باید حال الانتون هم بخاطر نگرانی از چیزی که اتفاق نیفتاده بهم بریزه؟

هرچند شما با آدما سر و کار دارین که هرکودوم یه دنیان برا خودشون هرکودوم واکنش خاص  توانایی خاص  نمک خاص خودشونو دارن  نگران نباشین

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

ممنون عزیزم من کتاب خوندنو دوست دارم کلا تخصصیامو همیشه خورده خورده می خوندم...عمومی و اختصاصی رو دو ...

چه خوب موفق باشید عزیزم 

یعنی از رو گوشی خوندید؟ منم کتاب ندارم خیلی سخته با گوشی کامپیوترم خراب شده 

یه سوال دیگه عزیزم ببخشید چه رشته ای آزمون دادید؟ مصاحبه سخت بود؟

نه راحت بود خودم بودم ...خود خودم ...اصلا هم به حرفای کلیشه ای و توصیه های اساتید و مثلا پکیج ها گوش نکردم...دبیر هنر

نه راحت بود خودم بودم ...خود خودم ...اصلا هم به حرفای کلیشه ای و توصیه های اساتید و مثلا پکیج ها گوش ...

خیلی ممنون عزیزم جواب دادین انشالله که همیشه موفق باشید و از شغلتون لذت ببرید

چه خوب موفق باشید عزیزم یعنی از رو گوشی خوندید؟ منم کتاب ندارم خیلی سخته با گوشی کامپیوترم خراب شده

اره من بیشتر با گوشی می خوندم ...اصلا با کتاب هم نمیشد چون من سبک زندگیمم طوری بود که خیلی موقع ها نمیشد کتاب دستم بگیرم مثل تو مهمونی تو ماشین ...

در واقع برنامه ریزیم اینطوری بود که هر موقع نمیشد کتاب دستم بگیرم منابعی که دانلود کرده بودم بخونم ...بقیه ی موارد کتاب

2810