2777
2789

پشت تلفن داشتم نارنگی میخوردم

گفت چی میخوری گفتم نارنگی

گفت خیلی وقته میوه نخوردم گفتم چرا گفت یک کیلو ازهر میوه میخرم میمونه خراب میشه بعدم باید یکی واسم آماده کنه خودم حوصله ندارم پوست بکنم (تنهازندگی می کنه)(منظورس هم این نیست که من برم خونش به هیچ وجه)

خیلی دوس دارم چند جور میوه براش آماده کنم بفرستم دم خونش (خونش با خونه ما ۵ مین فاصله دره) 

نمید تم به نظرتون اینکاروبکنهم؟

چون صرفا دوسش دارم قلبی فقط همین. یعنی نیاین بگین مگه دوس پسراته مگه شوهرته، دوس دارم خوشحال شه، حالا دروغ نگم میخام یکم هم وابسته م شه و دلبری کنم براش

به نظرتون اینکارو بکنم ساده اممممم نمیگه خله؟؟؟؟ یا یه حرکت احساسیه باحاله

مغزم میگه نکن قلبم میگه آره بکن 

کاربری دست ٣ نفره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

۱کیلو میخرم میمونه خراب میشه؟! 

حال ندارم پوست بگیرم؟! 

پس چرا کسی اینارو ب من بگه ازش بدم میاد؟! 

کلا از کسی ک ساده ترین چیزارو هم برای خودش فراهم نمیکنه و زحمت خودشو نمیکشه خوشم نمیاد، از چشمم میافته

بجای ۱ کیلو ۴ تا دونه بخره، منم همینطور میخرم هروقت تنهام

دیگه یکیم بیاد پوست بگیره بجوهه بذاره تو دهن طرف؟ 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
۱کیلو میخرم میمونه خراب میشه؟! حال ندارم پوست بگیرم؟! پس چرا کسی اینارو ب من بگه ازش بدم میاد؟! کلا ...

پسره دیه 

داداش منم هیمنجوره مامانم باید غذاشو میوه اشو آماده کنه بذاره جلوش وگرنه ار گشنگی میمیره 

کاربری دست ٣ نفره

از نظر من آقیون ارزش ندارن ک وقتمونو واسشون هدر بدیم

من دوران ۲۰ سالگیم برای یه عوضی از این کارا میکردم 

کیک و شیرینی میپختم با آژانس میفرستادم سرکارش

آخرش با همکارش بهم خیانت کرد 

چرم دوری یاد گرفته بودم واسش کیف و دستبند با چرم اصل دوختم 

ب دختره گفته بود از بازار خریدم!.... 

نکن عزیزم حیفی هیچی مهم تر از خودت تو دنیا وجود نداره ایشالله اگر قسمت هم بودین واسش از اینکارا تو خونه خودتون انجام بده...

پسره دیه داداش منم هیمنجوره مامانم باید غذاشو میوه اشو آماده کنه بذاره جلوش وگرنه ار گشنگی میمیره

اتفاقا چون مرده میگم! اگر دختر بود ک میگفتم داره ناز میکنه... 

پسرا برای شکمشون هم خوب خرج میکنن، هم ب هرطریقی شده هوسشونو رفع میکنن و شکمشونو سیر... 

من باشم انجام نمیدم

ولس شما دوست داری یکی دومدل میوه براش بفرست، اما ن اینکه ۵ مدل میوه اماده کنی بفرستی... 

اونم برات ازین کارا میکنه چیزایی ک هوس داری یا دوست داری رو برات بخره؟ 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
اتفاقا چون مرده میگم! اگر دختر بود ک میگفتم داره ناز میکنه... پسرا برای شکمشون هم خوب خرج میکنن، هم ...

نه من یه مجبتی دارم تو قلبم بهش که دوست دارم ابراز کنم مثل کسی که دوس داره ببخشه یه چیزی رو، انگار اون محبت رو خرج کنم قلبم آروم میگیره 

اون چندباری باهم رفتیم ناهار و کافه حساب کرده من تا حالا حساب نکردم براش 

ولی چون می‌دونم توقع جبران ندارم راحتم که براش اینکاذو بکنم ، چون خیلی حس خوبی بهم داده گاهی اوقات و یه جورایی وجودش برام ارزشمنده 

کاربری دست ٣ نفره
نه من یه مجبتی دارم تو قلبم بهش که دوست دارم ابراز کنم مثل کسی که دوس داره ببخشه یه چیزی رو، انگار ا ...

پس اگر بهت احترام میذاره و حال خوب تو براش مهمه، تو هم ازین محبتا بهش بکن

ولی تعادل نگه دار