2777
2789
عنوان

زمانیکه من ماه نهم بارداری بودم جاریم پدرش فوت کرد بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمعنی دنبال داستان ساختنم؟؟؟؟میگم ما ک اینقد احترام گذاشتیم چرا بی عرضه بازی درمیارن

عزیزم نیمد بچت ببینه و تبریک نگفت اصلاااا اهمیت نده به وقت و موقعش مثل خودش باش..چرا دیگه داستانش میکنی برای خودت...بی اهمیت ترین ادم زندگیت الان جاریته

اره من دیگه کاریشون ندارم

هیچوقتم از بدیشون پیش همسرت نگو بیخیال باش ولی رفتارتو عوض کن مث خودشون رفتار کن شوهرت گله کرد بگو من عادیم مث همیشه

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر

منم ی جاری دارم نوبره بچه من کوچک بود محلش نمیزاشت ولی جلومن بچه ی غریبه رو میدید بغل میکرد بوس میکرد ناز میکرد مثلا میخواست من حرص بخورم خودش بچه نداشت من برام مهم نبود میگفتم بزار خوش باشه اینجوری

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
هیچوقتم از بدیشون پیش همسرت نگو بیخیال باش ولی رفتارتو عوض کن مث خودشون رفتار کن شوهرت گله کرد بگو م ...

ببین اگه از بدیشون نگم شوهرم فک میکنه من هالوام نمیفهمم کاره خودشو ادامه میده..الان پسرش تو شهر ما سربازه باز شوهرم منو مجبور کرد ی بار غذا بردیم براش ی بارم میوه و هله هوله خریدیم براش چن بارم هی زنگش میزنه میگه بیا خونمون اصلا خودم میام دنبالت میگه باشه میام ولی نمیاد دیگه کم مونده شوهرم خودشو بکشه براشون..

اره بابا ۴تا بچه داره بزرگن دیگه دوتا دختر دوتا پسر..مال من دوتا دختر

وا گفتم حالا داره حسودیه چیو میکنه 

ولش کن بزا بره ب درک پیش شوهرت هم هیچی نگو چون بیشتر طرف اونارو میگیره عین خودش باش همین براش بزرگترین فحشه

2810