2777
2789

این توده های که حین عمل ازمایش میکنن و ازمایشگاه گزارش میده به دکتر،که نوعش خوش خیمه یانه.امکان داره با ازمایش بعدش که دقیق تر بررسی میکنن تغییر بکنه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مگه میشه .پس چرا حین جراحی ازمایش میکنن

عزدیم بافت خراب میشه باید سریع بررسی شه 

و ممکنه توده درگذر زمان تبدیل ب بدبختم بشه مثلا بعد جند سال و اینا ممکنه آره ولی در حد یکی دو روز یک ماه و اینا ن عزیزم

متوجه نمیشم منظورتونو

برای مثال سرطان سینه دوبار ماموگرافی اقلا انجام میشه، ک یکیش حالت زوم شده روی اون توده هست برای اطمینان بیشتره

بععد میفرستن برای نمونه برداری مرکز معتبر، دیگه اوک جوابش دقیقه. از اول باید جای خوب برید.... 

جوابش مثبت بود میرن برای عمل

برای مادرم روندش اینطور بود

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
مگه میشه .پس چرا حین جراحی ازمایش میکنن

اون نمونه برداری از بافتهای اطراف توده هست

برای اطمینان از اینکه وقتی عمل کردن کامل پاکسازی شده یا خیر 

و گاهی مثلا ب یه غده لنفاوی مشکوکن اونم ممکنه بردارن و بفرستن ب ازمایشگاه ببینن اونم مشکل داربوده یا نه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
اون نمونه برداری از بافتهای اطراف توده هستبرای اطمینان از اینکه وقتی عمل کردن کامل پاکسازی شده یا خی ...

نه من سرطان سینه ندارم.توده مشکوک بوده عمل کردم دکتر توده رو ازمایشگاه فرستاده جوابش خوب اومده،حالا همون توده رو بررسی دقیق تره میکنن بعداز یک هفته،منظورم اینه امکان داره جواب دومی تغییرکنه؟

نه من سرطان سینه ندارم.توده مشکوک بوده عمل کردم دکتر توده رو ازمایشگاه فرستاده جوابش خوب اومده،حالا ...

خداروشکر سلامتید

ولی ممکنه... 

اما درکل برای اینکه خیالشون راحت باشه چندبار با روشهای مختلف ممکنه بررسیش کنن... نگرانی ب خودتون راه ندید اگر چیزی بود همون اول نمیگفتن جوابش خوبه... 

انشالله ک چیزی نیست