2777
2789

بچها من تنها موندم تحمل دانشگاه تنهایی سخته

با رفیقمم قطع ارتباط کردم

الان ترم ۴ ام دخترعمم میگه دیگه امکانش نیست بتونی دوست یا رفیق پیدا کنی چون همه دیگه رفیقشونو پیدا کردن

خیلی ناراحتم:))یچیزی بگین

الان میان با جمله(میری درس بخونی یا پسر بازی)پارت میکنن

استایل و قیافت چطوره اخلاقت چطوره بگو بخند داری یا سر سنگینی؟ بگو تا بگمت

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست جنس مخالف منظورته؟

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
2805
الان میان با جمله(میری درس بخونی یا پسر بازی)پارت میکنناستایل و قیافت چطوره اخلاقت چطوره بگو بخند دا ...

نه منظورم رفیق دختره کلا هیچ دوستی ندارم

بچهامون همه دیگه دوستای ثابتشونو پیدا کردن

من تنها شدم

من کلا اجتماعی نیستم و درون گرام

فقط پیش ادمای صمیمیم اوکی هستم

نه دوست دختر

منم متاسفانه هیچوقت نتونستم خودم رابطه ای رو شروع کنم همش بقیه باید بیان سمتم 😓

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

به جز رفیق صمیمیت حتما با کسای دیگه ای هم سلام و احوال پرسی داشتی دیگه کم کم به اونا نزدیک شو

طبیعیه اولش ممکنه یکم نسبت بهت گارد بگیرن چون اکیپ شون کامل شده از قبل واسه همین خیلی آروم باید بهشون نزدیک تر بشی

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نگفت پسر گفت دوست یکو دوم : دوست واسه چیته تروخدا بیخیال بابا رو درست تمرکز‌کن

فک کردم دوس پسرو میگه 

من که کاری ب پسر ندارم 

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
2810