2777
2789
۴۵ دقیقه راهه تاخونمونمجبورمون میکنه واصرار که نمونیدانقد الان اعصاب خراب ششد ب شوهرم گفتم برم پیشش ...

🤦🏻‍♀️ خب شوهرت چی؟ نمیگه بریم ؟

منم مثل توام از خونه خودم تا اونجا ۵۰ دقیقه راهه 

وای توروخدا بگو چجوری براتون مهم نیست ؟من یکسره رو اعصابمهنمیتونم فراموش کنم بدی هاشون رو از طرفی چو ...

عزیزم خودت رادوست داری؟؟؟؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤦🏻‍♀️ خب شوهرت چی؟ نمیگه بریم ؟منم مثل توام از خونه خودم تا اونجا ۵۰ دقیقه راهه

هفته پیش برگشتیم مادرش زنگ زد گفت منو ول کردید رفتید مسافرت ب بهانه خونه رفتن

شوهرم مریض بود دیروز خاهش کردیم نمونیم

یهو مادره بهش قرص خواب اور میده شوهر منم میخابه ساعت ۸ونیم

اقایون درخواست دوستی ندن  
2805
هفته پیش برگشتیم مادرش زنگ زد گفت منو ول کردید رفتید مسافرت ب بهانه خونه رفتنشوهرم مریض بود دیروز خا ...

😶 به شوهرت قرص خواب میده ؟

خب تو نزار بده یا خدا

این شیطانه یا مادرشوهر 

بابا نرو تو بگو هر وقت یاد گرفتی منو برگردونی میام خونه مادرت 

یا علی چه آدمایی

😶 به شوهرت قرص خواب میده ؟خب تو نزار بده یا خدااین شیطانه یا مادرشوهر بابا نرو تو بگو هر وقت یاد گر ...

از قصد که بمونیم نریم خونمون بتونه رانندگی کنه شب جمعه ای بخدا ۳ ماهه ازدواج کردیم

اقایون درخواست دوستی ندن  
😶 به شوهرت قرص خواب میده ؟خب تو نزار بده یا خدااین شیطانه یا مادرشوهر بابا نرو تو بگو هر وقت یاد گر ...

مادر منم میگه هفته دیگه نرو خونه مادرش بمون خونت

اقایون درخواست دوستی ندن  
آره خب

اگه واقعا خودتو دوست داشته باشی میدونی که هیچ چیزی تو دنیا ارزش نداره اوقاتت تلخ بشه، ارزش نداره حرص بخوری و موهات سفید،پوستت چروک، دل و قلبت شکسته بشه ....

اصلا ادمها هیچکدومشون ارزش ندارن که ما غصه بخوریم تاکید میکنم هیچکدوووووووووم بخصوص بخصوووووووص قوم شوهر ....حیف روحیه و ذهنت نیست درگیر یه مشت ادم به درد نخور بکنی ...این حرفها همیشه بوده و هست ....مهم منم که دوست دارم فلان کارو بکنم ، پس میکنم و به من چه که بقیه خوششون نمیاد ....من تو این دنیا عاشق خودمم ، باید بهترین ها را داشته باشم، مهم دل همسرمه  انقدر باید اروم و باسیاست باشی که تو دنیا همسرت روی اخلاقت قسم بخوره و بدونه که تو ادمی نیستی که الکی کاری میکنی و رفتاری داری .....

وقتی ده بار حرص حرفاشون را نخوری ولی ی بار ب همسرت گله کنی میفهمه دنبال بهونه نیستی یه چی شده که الان داری حرف میزنی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....