2777
2789
عنوان

با پسری که خونه نداره ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 78 پست

پسری که 28 سالگی 30 تومن درآمد داره بچه زرنگیه و معلومه مهارتی داره که گلیمشو از آب بکشه و کاریه. سنی نداره بقیه موارد که خیلی اوکیه. خونه رو خدا کمک میکنه ولی انسانیت و اخلاق و خانواده و احترام و عشق اینا براحتی پیدا نمیشه. من بودم درجا قبول میکردم. ولی شما خودت باید تصمیم بگیری

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان کی خونه داره؟ ۵۰ ساله هاشم درگیرن 

مگه چیزی هم می مونه که پس انداز کنن واسه خونه ای که هر روز داره گرون تر میشه؟ 

باید سختی بکشید دوتایی کار کنید توقعاتتونو بیارید پایین تا انشالله بتونید یه خونه نقلی بخرید

اگه نه آدمی که با خونه بخواد بیاد سراغت یا ۷۰ سالشه یا خیلی خوشبین باشیم باباش خریده داده بهش

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

2805
اگه آدم خوبی باشه تلاش کنه گشاد نباشه سخت کوش باشه و همین که میگی دستش به دهنش میرسه اوکیه ازدواج می ...

آخ آفرین دقیقا حرف تو دلم رو زدی خیلی از دخترا دوست دارن شوهر پولدار کنن همه چی حاضر و آماده باشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
همون پایینم سخت گیر میاد فعلا سپردیم بنگاه پایین تر از جنوب تهران که دیگ نیست

آخ الهی شما کجای جنوب تهران میخوای بری؟تهران معلومه نمیتونی بخری باید بری پایین تر از آزادی که فکر نکنم پرنسس بره چنین جاهایی...

اگه پدرت خیلی ملک و املاک داره یدونش رو بده شما چند سال بشینید (یا با اجاره کم یا ....)و همه پولتون رو سیو کنین سریعتر بتوانید یه جا بخیرید. 

اگه منتظر یه پسری هستی ک هم دوست داشته باشه هم دوسش داشته باشی هم از همه نظر به هم بیاید هم خونه داشته باشه هم کار خوب و ...

باید یه چند سالی صبر کنی

آخ الهی شما کجای جنوب تهران میخوای بری؟تهران معلومه نمیتونی بخری باید بری پایین تر از آزادی که فکر ن ...

جنوب نازی آباد خزانه اونورا فعلا خرید مهمه نه مکان و منطقه مستاجری ندوس

2810