دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب مرد وظیفشه خواسته های زنش رو رفع کنه نمیشه یه مبلغ ثابت در نظر گرفت برا هر ماه
شوهرای شما تو شرکت کار میکنن و هروقت حقوق بگیرن بهتون میدن اماشوهر من نه من هرچی بگیرم پس انداز میکنم ده درصد بقیه رو خودم خرج میکنم خرید واسه خونه رو هم خودش انجام میده چون ما همیشه کارگر داریم خرج خونمون خیلی زیاده هر روز باید غذا بدم براشون
اگه پولشو داری بخر چرا نخری زندگیمشترکه دیگه مرد هم خونه تهیه میکنه اگه هم راضی نشد بخری پولشو از ب ...
ما رسم داریم بخریم اگه نخرم خودم حس بدی دارم از طرفی اون میگه مردی که زن میگیره وظیفشه همه چی رو فراهم کنه. بحث پولش نیست اگه باهاش طلا بخرم هم باز این که جهیزیه نخریدم اذیتم میکنه
روشو ندارماوایل عقدمون کارتشو بمن داده بودننش پرش کرد ازم گرفت
پس از مامانش ریشه میگیره
مثلا بگو اره دوستام کارت شوهراشون دستشونه کلا
چه شوهرای خوبی دارن چه با شخصیتن
توم سیاست به خرج بده شده به جر و دعوا بکشه کوتاه نیا.
نزار مامانش پرش کنه خبلی بده
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
شوهرای شما تو شرکت کار میکنن و هروقت حقوق بگیرن بهتون میدن اماشوهر من نه من هرچی بگیرم پس انداز میکن ...
عزیزم من خودم هنوز عقد نکردم فعلا تازه قراره نشون کنم. بعدشم شما صلاح زندگی خودتو بهتر میدونی قرار نیست همه مثل هم رفتار کنن شما هر طور خودت راحتی اونطور زندگی کن یکی هست ماهیانه میگیره یکی روزانه یکی هم اصلا نمیگیره. مهم اینه خودت حالت خوب باشه بانو
تاااا بخوابه گوشی دستم بود،اینم نصف شب بیدار شده بود خوابش نمیبرد،از من انتظار داشت بغلش کنم و اینا،گفتم چرا نخوابیدی،گفت خوابم نمیبره،منم گرفتم خوابیدم
دیشبم میگفت فردا صبح برنامه داریم،گفتم باشه،ولی چون شبش بهمدیگ رو ندادیم،صبحم برنامه کنسل شد،الکی الکی سرسنگین شدیم
اره عزیزم کوردم. در اصل اره ولی تو فامیل تا آخر عمر میگن فلانی جهیزیه نخرید. گفتم حتی اگه استفاده از ...
چیکار به حرف مردم داری بخدا به حرف مردم اهمیت بدی نمیتونی زندگیکنی منم مثل تو بودم خیلی اذیت میشدم تو زندگی الان که بیخیال شدم بهترین زندگی رو دارم بخوای به حرف مردم اهمیت بدی مردم حرف زیاد میزنن