2777
2789

بفروش ولی نه اینقد 

خب حالا یه گوشی ۲۰ـ۳۰تومنی بخر ۷۰تومن زیاده!

والا من از سال ۹۹شیائومی نوت ۹خریدم اصلا آخ نگفته ! الان شما نوت ۱۳ پرو شیائومی رو با ۲۰تومن میتونی بخری دوامشونم زیاده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐😐😐😐😐 مگه حتما بايد آيفون داشته باشن زور كه نيستوقتي گوشيش خرابه همون يه سالم بخر كافيه

زور کسی نکرده

متاسفانه اینقدر که به فکر پول گذاشتن تو کارش به فکر پول واسه خودش خرج کردن نیست.... شاید فردا صبح بتونه راجت ایفون بخره اما همش میگه کارم واجب تره

واسه همین میخوام ببینه والا کار واجب تر نیست

خب منم دنبال ایفون ۱۵ بودم که رفت بالاالان اس ۲۴ میخوام اما ته دلم میگه ارزش نداره چون ایفون تو این ...

والا هفتادتومن ارزش نداره اس ۲۴اولترا بخری

الانم ک ریجستر ۱۴ و۱۵ اومده اینقد قیمتش رفته بالا اصلا خریدنش محال شده 

اما اگه بین سامسونگ و ایفونه انتخابت نظر من رو ایفونه

هرچی باشه باز ایفون بهتره

بفروش ولی نه اینقد خب حالا یه گوشی ۲۰ـ۳۰تومنی بخر ۷۰تومن زیاده!والا من از سال ۹۹شیائومی نوت ۹خریدم ا ...

من مشکلی ندارم با شیائومی اما ایشون یا سامسونگ دوستداره یا ایفون

والا هفتادتومن ارزش نداره اس ۲۴اولترا بخریالانم ک ریجستر ۱۴ و۱۵ اومده اینقد قیمتش رفته بالا اصلا خری ...

منم نظرم رو ایفونه

کاش کوتاه میومد خودش میخرید

منم نظرم رو ایفونهکاش کوتاه میومد خودش میخرید

مطمئنی اگه طلاهاتو بفروشی و براش هزینه گوشی کنی دلخور نمیشه؟ من حس میکنم دعوای بزرگی در راهه خدای نکرده

اگه خیلی سردرگمی ی استخاره بگیر

من مشکلی ندارم با شیائومی اما ایشون یا سامسونگ دوستداره یا ایفون

نمی‌دونم والا خودت میدونی 

ببینم شوهرت چقد درحقت خوب بوده و آیا ارزش داره براش طلا بفروشی و ۵۰تومن بدی گوشی یا نه 

خودت بهتر صلاح زندگیتو میدونی گلم

تهران خیلی بیشتر از شیراز باید باشه برو اون بازاری ک موبایل فروشی زیاد داره بپرس پیدا میکنی چون طلا ...

علاالدین؟!😂😂

ما خودمون میگیم کسی که بتونه از اونجا خرید کنه افعی تهران😂😂😂😂

2810