من همیشه دلم میخواست با عشق ازدواج کنم ولی از رابطه میترسم نمیدونم ممکنه تهش چی بشه
از یطرف میگم سنتی ازدواج کنم حداقل میدونم طرف قصدش جدیه ولی میگم کسیکه با من هیچ خاطره ای نداشته از قبل بهم حسی نداشته چطور ممکنه عاشقم بشه فوق فوقش دوسم داشته باشه
این درسته مگه نه
من خودم تاحالا رل نزدم ولی دلم میخواد حداقل کسیکه حداقل باهاش ازدواج میکنم عاشقم باشه
کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای من که عشق به وجود نیومد، شاید اگه یه اقا خیلی متین و باسیاست باشه بتونه دل همسرشو به دست بیاره وعاشق خودش کنه ولی خب توازدواج سنتی ی وابستگی و دوسداشتن به وجود میاد که همون برای دوام زندگی کافیه ...اگه یه ادم درست و خوب انتخاب کنی مطمئنم که بهتراز عاشقی قبل ازدواجه...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
برای من که عشق به وجود نیومد، شاید اگه یه اقا خیلی متین و باسیاست باشه بتونه دل همسرشو به دست بیاره ...
منم موافقم حتی اگ عشق هم بوجود نیاد دوست داشتن و وابستگی ک پیش میاد برا زندگی کافیه و صدبار بهتر از ضربه هایی ک تو دوستی ب آدم وارد میشه هست. هیچ تضمینی نیست تو دوستی ضربه روحی نخوره آدم.
بله ولی خب من از اون دل بریدم ، همسرم ادم عصبی و دوقطبی و بددهنیه و همین باعث شد که من عاشقش نشم یا خیلی دوستش نداشته باشم ....ولی به هرحال زندگی روپایه عشق نمیچرخه ، زندگی باید براساس عقل باشه....فقط این را میدونم که اگه زن عشقم بودم شاید دراین حد رفاه نداشتم ..
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....