2777
2789
۱تا۳ و ۶ رو ریختن بقیه رو دارن کم کم واریز میکنن تا فردا

من نمیدونم چجوریه یه کدی دیشب کاربرا گفتن،زدم 

گفت دهک ۱۰

بعد امروز زدم سامانه حمایت گفت دهک ۸

بنظرتون کدومش درسته؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ینی اونکه دهکش ۹ باشه یارانش کمتره؟یا اونکه ۳باشه از همه بیشتره؟

دهک ۱تا۳

۴۰۰ نفری

دهک ۴تا۹ 

۳۰۰

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دهک ۱تا۳ همون کمیته و بهزیستی هستن که ۲۵ ام میریزن یارانشونو۴تا ۹هم افراد معمولی و مشمول یارانهبا گو ...

بهزیستی ؟؟؟کسیو میشناسم وضعش خوبه خونه ماشین بعد دهک ۳ هست😐😐😐

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑

رفته درست کرده با پارتی بازی حتما😐

خب ینی اونکه دهکش ۹ باشه یارانش کمتره؟یا اونکه ۳باشه از همه بیشتره؟

مقدار یارانه بستگی به تعداد نفرات خانواده داره . ولی در کل فکر میکنم برای دهک ۱ تا ۳ که نیازمندیم هستن به ازای هر نفر ۱۰۰ تومن بیشتر از دهک ۴ به بعد باشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
من صادراتم دیشب ریختن

دیشب ساعت چند

منم صادراتم ۹ کارت کشیدم دیشب هنوز نریخته بودن

رفته درست کرده با پارتی بازی حتما😐

جدا؟میشه مگه؟چون اونایی ک سند خونه و ماشین ب نامشون باشه فک کنم دهک ۴تا۹ باشن حتی بچش بدنیا اومد بهش نمیدادن رفت درست کرد

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
من نمیدونم چجوریه یه کدی دیشب کاربرا گفتن،زدم گفت دهک ۱۰بعد امروز زدم سامانه حمایت گفت دهک ۸بنظرتون ...

سامانه درست تر هست عزیزم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

شاید سندها رو به اسم خودشون نمیزنن .

چی میگید من که یارانه رو خرجشم کردم رفت چند روزه ریختن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
2810