2777
2789
عنوان

بیاین لطفا نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 21 پست
شماهم برنامه بچین وقتت رو پر کن جمعه ها با دوستاتون برین بیرون برو خونه مامانت اینا با خواهری کسی بچ ...

از خونمون دورم 

دوست هم در حد کم دارم اونا هم درگیر زندگی هاشون 

من از کار پدرش ناراحتم که هی زنگ میزنه و میگه بیا و بریم و فلان پس من چی این وسط تنها باید بمونم؟؟!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماهم برنامه بچین وقتت رو پر کن جمعه ها با دوستاتون برین بیرون برو خونه مامانت اینا با خواهری کسی بچ ...

مشکل اینکه من یک ساله اومدم تو این شهر با همه کس و همه چیز غریبم 

2805
از خونمون دورم دوست هم در حد کم دارم اونا هم درگیر زندگی هاشون من از کار پدرش ناراحتم که هی زنگ میزن ...

به شوهرت بگو برنامه بریزین خانوادگی بریم 

یا یکاری کن که شوهرت جمعه ها نره 

مثلا بگو حالا که تو میری با بابات بیرون منو.میزاری خونه 

منم با دوستام تا دیروقت میرم بیرون 

برای یبارم گه شده تا دیروقت برو بیرون با دوستات بعد اگر چیزی گفت بگو هب حوصلم سر میره تو که خونه نیستی 

یا بگو یه پسره اومده بود در خونه مبگفت شوهرت خونه نیس؟مزاحمم شده بود و...🤣🤣

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
به شوهرت بگو برنامه بریزین خانوادگی بریم یا یکاری کن که شوهرت جمعه ها نره مثلا بگو حالا که تو میری ب ...

مشکل پدرشه، شوهر من که زنگ نمیزنه باباش زنگ میزنه بریم بیرون و شوهر منم نه نمیگه 

ولی راستش میگم دوستی ندارم اینجا تنهایی هم می ترسم تا نصف شب بیرون بمونم اتفاقی بیفته برام

اینکه بگم کسی اومده در خونه ضایه س چون ساختمون ما نگهبان داره و امنه 

مشکل پدرشه، شوهر من که زنگ نمیزنه باباش زنگ میزنه بریم بیرون و شوهر منم نه نمیگه ولی راستش میگم دوست ...

می خوام به پدرش بگم درست نیست که شما هر دفه زنگ بزنید و من تنها تو خونه بمونم؟؟؟ بنظرتون درسته این کار