2777
2789

من اسرا 35 ساله ام. دیگه نمیخام با هر کسی ازدواج کنم. پر توقع شدم. ولی میترسم دیگه باردار نشم. به نظرتون از ملاک ها هام کم کنم یا باز هم سرسخت باشم. ملاک اصلی ام پول پول پول

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

پول هم در حد متعادل خوبه

تا قبل یائسگی بچه دار میشی اما سنت بالا بره ممکنه خدایی نکرده بچه مشکل داشته باشه و یا ناقص بشه

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

ملاک اصلی انسانیت و اخلاق و رفتار درست و صداقت و پاک منشی‌ هست

از یه فرد ۳۵ ساله انتظار همچین حرفی نداشتم

بعضیا میلیاردر هستن اما خانمشون بی اجازتون ۵۰ هزار تومن نمیتونه خرج کنه

یا کلا پول نمیدن 

یا بعضیا اجازه خرید نمیدن

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

شرایط اقتصادی اللن.. و اینهمه تاکید داری زو پول پول پول... 

یبار پول بسه... شرایط الان عزیزم،، متوسط روب بالاهم خوبه بخدا... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اره بابا

اون فرد میلیارد به نظرت خودت چند درصد احتمالش هست بیاد تو زندگیت 

منطقی فکر کنی خیلی کم بخوای بچگانه فکر کنی زیاده یه نفر قبول کن در حد معمول بتونه نیازهاتو تامین کنه نمیگم چیزی نداشته باشه به اندازه زندگی بچرخه

۲ تا جاری ۴۲ ساله دارم یکیشون یائسه شده یکیشون اقدامه برا دومی ولی هنوز باردار نشدهبه نظرم سنت همین ...

وا مگه ۴۲ یائسه میشه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
2810